Agenda - Past events

next > ← back to overview < previous
Thursday 23 January 2014
Dorhout Mees 'La Belle Epoque'
Amsterdam, Concertgebouw
 Dorhout Mees 'La Belle Epoque'

Tijdens het Late Night Café  in het Concertgebouw aanstaande donderdag, 23 Januari, zal er een tableau vivant plaatsvinden met de 'La Belle Epoque' collectie van Dorhout Mees.

Het Late Night Café bestaat ditmaal uit een mix van muziek, mode, dans en poëzie. Alles staat in het teken van the HUMAN BODY. Het lichaam wordt op verrassende manieren in de strijd gegooid.

De creaties van Dorhout Mees worden op een sierlijke manier geshowd en tijdens deze performance wordt er live viool gespeeld (een stuk van Chopin) door violist Marc Daniel van Biemen en  wordt er poëzie voorgedragen door Thomas Rietstra.

De mode van Esther Dorhout Mees wordt op een bijzondere manier getoond, ondersteund door het vioolspel van Marc Daniel van Biemen en een poëzie-voordracht door Thomas Rietstra. De band Steye combineert prince-achtige funk met britpop-elementen. Stemkunstenaar/beatboxer Maask speelt met de dynamiek van jazz naar keiharde dubstep, of ska naar drum ‘n’ bass. Er is een speciaal mini-concert, met een stuk van Michel van der Aa voor cello (Johan van Iersel) en dans (Youri Jongenelen) en een stuk van Vinko Globokar voor bodypercussie (Niek KleinJan). Tegelijkertijd zet The Amazing Agency de boel op zijn kop met authentieke performances van The Sweethearts op beats van DJ's AfrikaBoomNada en Bonne Reijn. 

Toegang is GRATIS

LINE UP:

HAL
22:30 AfrikaBoomNada
00:00 Bonne Reijn
> performances van The Sweethearts

KOORZAAL
22:30 Introductie
22:50 Stuk Michel van der Aa
23:00 Fashion Esther Dorhout Mees
23:20 Bodypercussion Niek KleinJan 
23:30 Steye
00:30 Maask

01:30 EIND

-----------------------GRATIS TOEGANG-----------------------


Concertgebouw 23 Januari - 22.30 : 01.30. Kijk voor meer informatie over deze avond hier


Facebook shareComments
Er zijn geen comments