Agenda - Past events

next > ← back to overview < previous
Saturday 1 November 2014
Beauty & Business Fair
Rotterdam, Het Hulstkamp Gebouw
Beauty & Business Fair

Event name: Beauty & Business Fair
Date:  01.11.2014
Place: Het Hulstkamp Gebouw
City: Rotterdam

Info: De Maasstad is zaterdag 1 november ‘the place to be’ voor de drukke vrouw van nu. Dan vindt namelijk de Beauty & Business Fair plaats in het Hulstkamp gebouw. Tijdens de fair wordt er niet alleen de nieuwste beauty producten geshopt maar worden er ook workshops gegeven gericht op ondernemers en carrièrevrouwen. VIP’s krijgen een unieke visagieworkshop van Marc Lubach. Daarnaast is Evgeniy Levchenko aanwezig als ambassadeur van Breath Care For Kids om kleding in te zamelen voor straatkinderen. Ook is er een sexy Gentlemen’s Club ingericht voor de heren!

Uiteraard kun je genieten van lekkere hapjes, drankjes, fantastische DJ’s en wordt de avond afgesloten met Saxy Mr. S. on saxophone!”

Doelgroep
Niet eerder werd een exacte beurs als de Beauty & Business Fair gehouden in Nederland. Tijdens de fair wordt namelijk niet alleen geshopt, gegeten en gedronken. Er zijn relevante workshops voor en door professionals met een ruim aanbod van kennis, producten en behandelingen. De beurs is dan ook uitermate geschikt voor de drukbezette zakenvrouw die graag efficiënt op de hoogte blijft van de laatste trends. Standhouders en VIP's zijn na de fair welkom in het Hilton Hotel om na te borrelen en uitgebreid te netwerken. Daarnaast wordt er een Gentlemen’s Club ingericht voor mannen.

Workshops
VIP's krijgen een unieke visagieworkshop van de stylist van de sterren, Marc Lubach. Maar er zijn ook andere workshops die gaan over sales, personal branding, presenteren en juridische zaken, de achtergrond van 1 van de grondleggers van de fair; Miss Legal ofwel Karina Holwerda. Als moderne onderneemster runt zij een succesvol juristenkantoor voor en door vrouwen. Samen met haar compagnon, Jasmina Rucic vond ze dat het tijd werd voor een nieuw type beurs. Één waar je als zakenvrouw niet alleen met goodiebags het pand verlaat maar met opgefriste kennis over de nieuwste topdiensten en producten waar je je bedrijf, carrière en privéleven mee kunt verrijken.

Karina Holwerda: “Naast een ruim aanbod van producten en behandelingen zijn ook diverse partijen uit de zakenwereld aanwezig met de focus op de zakenvrouw. Denk aan makelaars, reisbureaus, juristen, voedingsadviseurs enzovoorts.  Hiermee voorziet de Beauty & Business Fair volledig in de behoeften van de doelgroep. Wij bieden een gebalanceerd aanbod èn de mogelijkheid te netwerken met andere ondernemende vrouwen in een informele sfeer.”

Jasmina Rucic: "We lezen allemaal bladen om op de hoogte te blijven van de nieuwste tips, tricks  en trends, maar magazines zijn niet tastbaar, en je weet niet  wie er achter het bedrijf schuil gaat. Tijdens de fair ontmoet je de ondernemers zelf en kunnen producten daadwerkelijk vergeleken worden. De standhouders presenteren nieuwe en luxe merken, zoals Yentl Oil, Zo Skin Health van Zein Obagi, Black & Bianco, City Sabs en DutchMango by Carlos Lens. Dus het aanbod is kwalitatief hoog."

Kaarten voor de Beauty & Business Fair zijn verkrijgbaar via https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/YEBEJPDP/language/nl

F
acebook: https://www.facebook.com/beautyandbusinessfair?fref=ts%20o


Facebook shareComments
Er zijn geen comments