Agenda - Past events

next > ← back to overview < previous
Wednesday 23 January 2013
Amsterdam Fashion Week 23-27 january 2013
Amsterdam, Westergasfabriek
Amsterdam Fashion Week 23-27 january 2013

Amsterdam Fashion Week werd in 2004 opgericht om Nederland en Amsterdam in het bijzonder als inspirerende en internationaal georiënteerde modebestemming te positioneren. Amsterdam Fashion Week is inmiddels uitgegroeid tot hét halfjaarlijkse mode-evenement van Nederland en geniet volop belangstelling van zowel de Nederlandse als de buitenlandse pers.

Amsterdam Fashion Week staat voor het vieren van Nederlands modetalent, het slaan van bruggen tussen creativiteit en commercie en het zoeken naar internationale aansluiting. Met modeshows, vakbeurzen, presentaties, lezingen, een eigen opleidingsprogramma en onder meer een business programma brengt Amsterdam Fashion Week ontwerpers, labels, inkopers, pers, agentschappen, de creatieve industrie, overheid- en semi-overheid en investeerders samen. Het officiële catwalk programma, Amsterdam Fashion Week Uptown, en het business programma richten zich met name op professionals uit de mode-en aanverwante industrie waarbij het catwalkprogramme plaatsvindt op het terrein van de voormalige Westergasfabriek in Amsterdam. Het openbare programma, Fashion Week Downtown, vindt voornamelijk plaats in de Amsterdamse binnenstad.

Amsterdam Fashion Week richt haar inspanningen op het verder versterken van haar positie als hét modeplatform van Nederland dat zowel offline als online, gedurende het gehele jaar en op landelijk niveau, activiteiten ontplooit met het halfjaarlijkse Amsterdam Fashion Week als hoogtepunt. Het openbare en op de consument gerichte programma Fashion Week Downtown zal de komende periode sterk worden uitgebreid.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments