17
Feb

VIP Styling Workshop by Wear For Love

VIP Styling Workshop by Wear For Love

Ben je helemaal tevreden over je uiterlijk?
Weet je eigenlijk wel wat je wilt uitstralen met jouw kleding en stijl?
Wat is jouw stijl?
De laatste nieuwe trends.
Je top en je flop.

Dit zijn een aantal van de onderwerpen die aan bod komen tijdens onze nieuwe exclusieve Vip Styling Workshop, gegeven door top styliste Jihane Ruts in samenwerking met Wear for Love.

Jihane Ruts heeft onder andere als styliste voor verschillende nationale en internationale bladen, editorials en advertorials verzorgd. Daarnaast heeft zij de styling voor zangeres/presentatrice, Ameerah gedaan voor het Belgische TMF programma “The Project”. Tevens heeft zij de organisatie van talloze modeshows op haar naam staan.

Wear for Love is een Online Fashion Boutique voor vrouwen die op zoek zijn naar unieke merken met een eigen style. We volgen geen trends maar laten ons hierdoor inspireren en creëren onze eigen style. We kiezen ervoor om onze collecties te selecteren op basis van exclusiviteit, creativiteit en kwaliteit.
Welke vrouw droomt er niet van om uniek te zijn, originele items te dragen en zich op en top vrouw te voelen. Dit kan met de kleding en accessoires van Wear for Love.

Ben je toe aan styling tips met een hoog fashion gehalte en wil je daarna ook meteen je perfecte outfit scoren met een exclusieve korting van Wear for Love, meld je dan nu aan voor 1 van de workshops. Tijdens de workshop kun je genieten van een hapje en een drankje en na afloop krijg je een goed gevulde goodiebag mee.

De allereerste workshop in samenwerking met Wear For Love vindt plaats op zondag 17 februari en is verdeeld over 3 dagdelen, waardoor er meerdere tijdstippen mogelijk zijn voor het bijwonen van onze VIP workshop.
Minimaal 4 personen tot max 8 personen per workshop.

Ochtend workshop: 11:00 t/m13:00 uur
Middag workshop: 15:00 t/m 17:00 uur
Avond workshop:  18:00 t/m 20:00 uur

Kosten € 35 p.p. incl. hapje, drankje, speciale korting op de nieuwe collectie van Wear for Love en niet te vergeten een goed gevulde goodiebag!

Locatie: Wear For love, Takkebijsters 67 te Breda
(gratis parkeergelegenheid)

Inschrijving en informatie: info@fashion-related.com
(Per workshop gelimiteerde plaatsen)
www.fashion-related.com

www.wearforlove.comFacebook shareComments
Er zijn geen comments