01
Mar

Photo - art & vision lounge Rotterdam

Photo - art & vision lounge Rotterdam

Een Fashion gerelateerde netwerkborrel voor bedrijven met affiniteit in beeldtechniek of de mode-branche, zo kunnen we de Photo-Art & VisionLounge 2013 het beste omschrijven.

Sarah Duif, oprichtster van Sarah D. Photography is samen met St. Meesteren Rotterdam de initiatiefneemster van dit unieke evenement en richt zich met deze netwerkborrel onder andere op beeldmakers, fotografen, modellen, visagisten, stylisten en fashion designers. “In feite is iedereen die affiniteit met de Fashion Branche heeft van harte welkom”, aldus Sarah.

"Wij willen Rotterdam op de kaart zetten als toonaangevende stad voor fashion-events in de nabije toekomst", voegt Sarah D. nog aan haar verhaal toe, "Er zijn immers zoveel mogelijkheden binnen de stad Rotterdam die op dit moment niet benut worden, het is tijd voor verandering.'

Sinds professioneel fotograaf Sarah D. in Rotterdam een fotostudio is begonnen kriebelt het om meer leven te creëren in een stad vol met mogelijkheden en ruimte voor creativiteit.

Als hoofdsponsor heeft Sarah contact opgenomen met het welbekende Dutch Fashion Incasso. “DFI was direct geïnteresseerd en staat ons op ieder gebied bij met de organisatie van de Photo-Art & VisionLounge.” Volgens Dutch Fashion Incasso steunen zij dit initiatief omdat dit evenement een betere samenwerking tussen professionals ten gevolge kan hebben. “We moeten samen zorgen voor succes”, aldus Dutch Fashion Incasso.

Naast Dutch Fashion Incasso heeft ook top visagist Roberto Dresia zich aangesloten bij de Photo-Art & VisionLounge 2013. Als absolute topper uit de industrie zal Roberto Dresia een visagie show geven.
Samen met hoofdsponsor Dutch Fashion Incasso, Roberto Dresia en St. Meesteren zal Sarah D. de aanwezige gasten een onvergetelijke avond bezorgen!

De Photo-art & vision lounge is op vrijdag 1 maart in Rotterdam.

Voor meer informatie over de Photo-Art & VisionLounge 2013 en aanmeldingen klik op deze link : https://www.facebook.com/events/319395424839545/Facebook shareComments
Er zijn geen comments