09
Feb

Modemeisjes lanceren eigen kledinglijn voor Lake Side

Modemeisjes lanceren eigen kledinglijn voor Lake Side

Modemeisjes Maria Tailor, Josh Veldhuizen en Tamara Elbaz, bekend van het TV-programma ‘Modemeisjes met een Missie’, lanceren hun eigen modelijn voor winkelketen Lake Side, zusteronderneming van Shoeby.

“We kregen heel vaak de vraag wat wij droegen tijdens de opnames van het eerste seizoen van Modemeisjes. Toen kwamen wij op het idee om een eigen kledinglijn te ontwerpen, met onze persoonlijke favoriete items voor Spring/Summer 2012”, vertelt Maria Tailor. Lake Side hanteert een unieke formule met een eigen DNA, waarbij de laatste catwalktrends vertaald worden in draagbare en aantrekkelijk geprijsde collecties. Een perfecte match met de Modemeisjes dus! “De keuze voor Lake Side was eigenlijk heel logisch. Het is een vooruitstrevend keten met 85 winkels en een online shop, dus een absoluut sterke formule. Wat wij als ontzettend prettig hebben ervaren is dat wij als Modemeisjes de vrijheid kregen om ons gevoel voor mode te vertalen naar een vernieuwende en volledige collectie.”, voegt Josh toe. Josh heeft natuurlijk al de nodige ervaring, gezien het succes van haar modelabel JOSH V, maar ook Maria en Tamara blijken aanleg te hebben voor ontwerpen.

De kledinglijn van de Modemeisjes heeft drie verschillende stijlen. City chic en timeless trendy is de stijl van Josh. Haar kledingstijl is geïnspireerd door de stijl van mode-icoon Olivia Palermo. Maria is zelf helemaal gek van goud en prints. Haar stijl is dan ook leopard gold en glamour rock. Haar grote voorbeeld is Beyoncé. “Haar outfits zijn altijd uitdagend en uitgesproken’, aldus Maria. Tamara’s outfits zijn meestal zakelijk en chic. Zij omschrijft haar stijl als business sexy en party flirt. Tamara is voor haar deel geinspireerd door fashion queen Victoria Beckham.

Tamara Elbaz: “Ik had nooit gedacht dat ik ooit een eigen kledinglijn zou hebben, maar wat ontzettend gaaf dat dit op ons pad is gekomen! En wat is leuker dan een mode collectie ontwerpen met je beste vriendinnen? We hebben al zoveel samen opgezet, dit kan er wat mij betreft ook nog wel bij.”
“De collectie is glamorous, trendy en stoer en dit past precies binnen de uitgangspunten van Lake Side. De Spring/Summer-collectie Modemeisjes voor Lake Side, zal gelanceerd worden in april 2012 en zal verkrijgbaar zijn via www.lakeside.nl en in de 85 winkelverkooppunten”, aldus Natalie Curina, Marketingmanager van Lake Side.

De kledinglijn bestaat uit vrouwelijke jurkjes, stoere jeans, hippe T-shirts, sexy shorts en stijlvolle blazers en blousjes. Het kleurbeeld van de collectie is vernieuwend, de looks zijn on top of the trend en aan alle details is gedacht; de Modemeisjes zijn nou eenmaal erg perfectionistisch en leven voor mode.

Over Lake Side
Lake Side is dé autoriteit op jeansgebied. Een formule die duidelijk en onderscheidend is, en daarom zo succesvol. De collectie is vernieuwend, wisselend en aantrekkelijk geprijsd. Lake Side verkoopt naast de eigen merken Refill & Construction voor heren en Sensation & Winck voor dames, ook merken als Twinlife, Il Dolce en LTB. Lake Side is inmiddels uitgegroeid naar een landelijke formule met 85 vestigingen in Nederland en een online webshop. Dit jaar worden er nog 15 vestigingen geopend en daar zullen de komende jaren nog eens 100 vestigingen bijkomen.


Foto's: Silk PR


Facebook shareComments
Er zijn geen comments