09
Mar

Swan Market (Museumnacht-editie)

Swan Market (Museumnacht-editie)

Kom 9 maart nachtelijke shoppen en proeven tijdens Swan Market (Museumnacht-editie). Tijdens museumnacht gaan Museumnacht, Museum Boijmans en de Aqualiner een samenwerking aan. Op het binnenterrein van Boijmans, op de stoep en op de Aqualiner zijn de deelnemers te vinden.

Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Mode, sieraden, vintage, accessoires, betaalbare kunst, etc. zijn ruim vertegenwoordigd tijdens Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke horeca en live muzikale optredens.
Tijdens de Rotterdamse Museumnacht zal Swan Market op maar liefst twee locaties aanwezig zijn!

Op de binnenplaats van Museum Boijmans van Beuningen zal Swan Market de tentoonstelling ‘Hand Made: lang leve het ambacht’ extra gestalte geven door aanwezig te zijn met kraampjes met handgemaakte producten. (Voor meer informatie: www.boijmans.nl)

De gezelligheid bij Swan Market wordt gecreëerd door de variëteit aan bezoekers; een goede mix tussen jong en oud, stelletjes en gezinnen met kinderen, het loopt door elkaar en maakt plezier met elkaar.

Swan Market is in de winter van 2010 begonnen in leegstaande winkelpanden in de Zaagmolenstraat in Rotterdam. De volgende edities hebben plaatsgevonden op het evenementendeck van Garage C (voormalig Rotabs Style Center). In de zomer van 2012 was het Museumpark het decor van de eerste XXL-editie. De ‘kleine’ edities in Rotterdam Noord trekken tussen de 1.500 en 3.000 bezoekers en de XXL-edities trekken tussen de 5.000 en 7.000 bezoekers.

Bezoekers van de Rotterdamse Museumnacht zullen onder andere ook gebruik maken van het vervoer over de Maas om alle musea te kunnen bezoeken. Dit vervoer zal onder andere gebeuren door een boot, waarop de bezoekers tijdens de overtocht kunnen shoppen! Bovendien zorgt Swan Market voor (h)eerlijk eten & drinken!

Datum: 9 maart.

Tijd: 20.00 – 02.00 u.

Locatie: Museum Boijmans van Beuningen & Aqualiner.

Toegangkaartjes voor de Rotterdamse Museumnacht: http://www.rotterdamsemuseumnacht.nl/onlineverkoop.php.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments