14
Mar

Glamorous brunch fashionshow bij Little Buddha Amsterdam

Glamorous brunch fashionshow bij Little Buddha Amsterdam
Het voorjaar komt eraan en Bellisima Fashion heeft wederom een mooie vrouwelijk gevarieerde collectie samengesteld. Mooie pastelkleuren maar de trend is ook weer veel zwart/wit. Mooie diva jurken waar BN’rs de laatste tijd mee op tv te zien waren: nu ook bij Bellisima Fashion verkrijgbaar.

De collectie is mooi, vrouwelijk, representatief, City Casual en kan het zowel zakelijk en/of feestelijk heel goed combineren. De jurken hebben een perfecte pasvorm. Bellisima Fashion biedt een mooie variatie van Europese mode.In een sfeervolle ambiance genieten van een modeshow tijdens brunch. Na de modeshow ben je in de gelegenheid om jouw favoriete kledingstuk(ken) te passen en eventueel aan te schaffen en ontvang je dan een goed gevulde goodiebag met allerlei lekkere verzorgingsproducten en modebladen..

Kom en laat je verrassen. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en goed betaalbaar. Voor deze middag zijn er speciale kortingen op de collectie. Je bent van harte welkom tevens om vrienden uit te nodigen mee te nemen.

Toegang: Gratis.
Datum: 16 maart.
Tijd: 13.00 u.
Locatie: Kleine-Gartmanplantsoen 17, Amsterdam.

I.v.m. voorbereidingen en om er zeker van te zijn dat je een plekje heb, graag tijdig reserveren bij Tel. nr.: 06 10812649.

 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments