20
Mar

Jubileum editie FASHIONCLASH Maastricht 2013

Jubileum editie FASHIONCLASH Maastricht 2013
In het kader van de vijfde editie van het evenement viert FASHIONCLASH feest en duurt het mode festijn 9 dagen. Naast het vaste programma met modeshows, expositie en performances is er een Side Program met pop-up shops, workshops en presentaties op diverse locaties in Maastricht. Verder kun je ook het film programma van Berlin fashion Film Festival 2012 zien. FASHIONCLASH Maastricht 2013 is voor iedereen toegankelijk en biedt voor ieder wat wils!

FASHIONCLASH Maastricht is een internationaal en interdisciplinair mode evenement waarbij met name ‘jonge’ ontwerpers/kunstenaars uit uiteenlopende disciplines de mogelijkheid krijgen om hun werk te tonen. Het werk dat te zien is, is met elkaar verbonden via een duidelijke link met mode; mode creaties, textiel, fotografie, video, sieraden, accessoires enz. Er is werk te zien van meer dan honderd talenten uit de hele wereld.

Tentoonstelling en het rand programma in Maastricht zijn gratis toegankelijk en voor het modeshow programma loopt is er kaartverkoop. Voor het publiek en de bezoekers is dit een unieke gelegenheid om talent te ontdekken en om geïnspireerd te raken door mode in de breedste zin van het woord.

Benieuwd naar beelden van afgelopen edities, bekijk dan de video's!

FASHIONCLASH Maastricht 2013 Programma
  • FASHIONCLASH Maastricht 31 mei t/m 2 juni: Modeshows, Expositie en BfFF 2012 screenings in SAMdecorfabriek Maastricht.
  • FASHIONCLASH Maastricht Side Program: 1 juni t/m 9 juni diverse locaties in Maastricht.

Kijk voor meer informatie op: www.fashionclash.nl.

 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments