23
Mar

National Glamour Day & Night 2013

National Glamour Day & Night 2013

Glamour trapt het modeseizoen af op 23 maart, met de lente- editie van hét shopping event van Nederland. Dat deze keer niet alleen overdag maar ook ’s avonds en ’s nachts in het teken staat van fashion & style.

Op National Glamour Day viert Holland’s Biggest Fashion Magazine Glamour traditiegetrouw de mode. Lezeressen krijgen daarom op zaterdag 23 maart (op vertoon het aprilnummer van GLAMOUR) minimaal 20% korting bij meer dan 3100 winkels in Nederland en België. Een recordaantal! Een greep uit de toonaangevende winkels: H&M, Mango, Replay, Asos.com, Starbucks en Vero Moda. Bovendien reizen lezeressen dankzij NS ook deze editie met megakorting naar hun favoriete shopstad.

Na het shoppen kunnen lezeressen deze editie voor het eerst ook met korting dineren in een restaurant en voordelig overnachten in een van de deelnemende hotels. Tot slot kan zij National Glamour Day & Night afsluiten bij een party-proof hotspot naar keuze waar ook de nodige extra’s geregeld zijn. Het enige wat nodig is om van alle kortingen en extraatjes te profiteren, is de nieuwste GLAMOUR.

Hoofdredacteur Sabine Geurten is ontzettend trots op deze editie:
“Het vernieuwde concept voor National Glamour Day staat als een huis. Door te shoppen, dineren én overnachten met een fikse korting is geven we onze lezeressen een super glamourous experience! Een betere kick-off van de lente kan ik me niet wensen."

"Deelnemende retailers profiteren omdat National Glamour Day een enorme omzetstijging oplevert, bij sommige deelnemers zelfs tot 70 procent. Voorbeeld: Cinderella heeft t.o.v. National Glamour Day 2011 een +71% doorgemaakt qua omzet. Daarmee een positieve injectie in tijden van crisis."
 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments