29
Mar

Report: Perslancering CELLUCARE

Report: Perslancering CELLUCARE

In dertig dagen tot acht centimeter lichaamsomvang kwijtraken en geen cellulitis meer: dat klinkt toch als muziek in je oren? Met het nieuwe product CELLUCARE is dit nu mogelijk! CELLUCARE is een baanbrekende crème die vetcellen isoleert en oxideert, met als resultaat vermindering van cellulitis en een steviger en strakker lichaam.
 
Perslancering CELLUCARE
Woensdag 27 maart was ik naar de perslancering van deze wondercrème in de Chill Out Spa in Amsterdam. Voordat de presentatie begon kreeg iedereen een hapje en een drankje en liefhebbers konden een heerlijke rug massage nemen. De presentatie werd gehouden door Lieke van Lexmond en David Dijkstra, eigenaar van de Chill Out Spa. Aan het begin van de presentatie werden er foto’s van celebrities met cellulitis getoond, onder wie Britney Spears, Lady GaGa, Kate Moss en Katy Perry (van die laatst kon mijn vriend het niet geloven toen hij het hoorde, maar ook Katy Perry heeft er last van). Zo konden we zien dat cellulitis iets is dat bij bijna alle vrouwen (95 procent!) voorkomt. Mocht jij bij die gelukkige vijf procent vrouwen zitten die er geen last van heeft: lekker van genieten. Zit jij helaas wel bij het grote aantal vrouwen met cellulitis? Dan is er nu CELLUCARE om daar snel van af te komen.
 

David Dijkstra en Lieke van Lexmond tijdens de presentatie.  
 
Om het resultaat bij het gebruik van CELLUCARE aan te tonen werd er, naast het geven van informatie over het product, een aantal onbewerkte voor en na foto’s van gebruikers getoond. Het resultaat was heel verrassend. De foto’s lieten een duidelijk verschil zien: de gebruikers waren allemaal een aantal centimeter aan lichaamsomvang kwijt en hun huid zag er veel mooier uit.
  
Na het tonen van de foto’s werd de werking van CELLUCARE nog uitgebeeld met behulp van een groot stuk schuim met een panty eroverheen. Hieronder werden tennisballen gestopt en putten in gedrukt, zodat we uitvergroot konden zien hoe cellulitis er uitziet. Het gebruik van CELLUCARE maakt het huidoppervlak weer gelijk, waardoor de putten en bobbels verdwijnen.


Tafel vol met CELLUCARE bij de perslancering. 
 
Het product CELLUCARE
SwissCare CELLUCARE Anti-Cellulite and Slimming Cream vermindert en voorkomt cellulitis op alle probleemgebieden van het lichaam. Het verstevigt de huid en het biedt een afslankende werking. CELLUCARE belooft centimeters afname op gebieden als de benen, de buik en de billen.

Voor een optimaal resultaat dien je CELLUCARE voor een periode van 30 dagen tweemaal daags te inmasseren op de probleemgebieden. Voor een blijvend resultaat kan je de behandeling het best eenmaal daags herhalen. De CELLUCARE anti-cellulitis crème is effectief op zowel de buik, billen en heupen als op de armen en benen.
  
CELLUCARE is op zo’n dertig vrouwen getest. Bij een aantal deelneemsters was er in de eerste week al tot twee centimeter lichaamsomvang weg. In de derde week was dit tot vier centimeter en in de zesde week tot acht centimeter minder.
 
 

Naast CELLUCARE biedt SwissCare een compleet anti-aging programma met probleemoplossende crèmes, serums en gels voor het hele lichaam, waaronder het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.
 
Goodiebag
Na afloop kregen we allemaal een leuke goodiebag mee, waar het volgende in zat:
 

  • Notitieboekje met pen.
  • Een voucher voor een gratis Bodysculpture treatment t.w.v. €70.
  • Swisscare CELLUCARE Anti-cellulite and slimming cream pakket, met het een tube CELLUCARE crème, uitleg over het product, een meetlint en een schema om voortgang in bij te houden.
  • Kortingsvoucher restaurant LaSirene (4=3 betalen).
  • Flyers & persinformatie.
Zelf ben ik altijd een beetje wantrouwig bij dit soort producten, maar de voor en na foto’s tijdens de presentatie hebben mij overtuigd. Ik zal het product zelf ook testen en als het resultaat net zo goed is als wordt beweerd, krijgen jullie het sowieso te horen. Wil je het ondertussen zelf ook uitproberen? CELLUCARE is verkrijgbaar bij Douglas, de grotere parfumerieën en drogisterijen en online via www.swisscarecosmetics.com.
Kijk voor meer informatie op www.swisscareproducts.com.
 
 
 
Tekst: Sarah van den IJssel

Facebook shareComments
Er zijn geen comments