25
Apr

Internationale designers tijdens tweede editie Salonè della Moda

Internationale designers tijdens tweede editie Salonè della Moda

Woensdag 24 en donderdag 25 april staat de Mini Mall in Rotterdam in het teken van Salonè della Moda. Salonè della Moda is een fashion platform waar internationale designers, jonge talenten en commerciële merken hun nieuwe collecties presenteren aan de (mode)pers en bezoekers. Het unieke aan Salonè della Moda is dat bezoekers de kans krijgen om professionele mode shows bij te wonen die normaal alleen voor besloten publiek toegankelijk zijn. 

Designers Dori Tomcsanyi (Budapest), Kenax Leung (Hong Kong), Mountain Yam (Hong Kong), House Of Byfield (New York), Marco Stefano Pintus en lingerielabel Maison Close zijn de eerste namen die deelnemen aan de tweede editie van Salonè della Moda. De gehele programmering wordt binnenkort bekend gemaakt. Naast de modeshows lopen modellen en ontwerpers rond voor een praatje en kan het publiek genieten van fashionable hapjes en drankjes. Modestudenten van het MBO College Mode Hilversum en talentvolle fotografen exposeren hun creaties.

Tijdens de eerste editie van Salonè della Moda in 2012 was onder andere het werk van Gary Symor, Swinda van Dijk en Kaho To te zien.  Jerry Luxenburg, oprichter van het Rotterdamse PR bureau Stravagante PR en Creative Director van Salonè della Moda, verteld: “Het werd tijd voor iets nieuws op het gebied van mode in Nederland. Met Salonè della Moda creëren wij niet alleen een platform voor designers maar de sfeer bepaalt de gehele belevenis”.

Na zijn internationale werkervaring in o.a. Parijs, Milaan en Wenen als Show Director voor verschillende merken, organiseert hij nu Salonè della Moda bewust in Rotterdam.“Mode leeft hier enorm, Rotterdam is een werkstad en creatief bruisend, dit geeft ons juist de mogelijkheid om een blijvend mode platform te creëren”. 

Tickets zijn uitsluitend te koop via www.salonedellamoda.com
Dag ticket: €15,-,
passe-partout ticket €25,-

Woensdag 24 april: 18.30 - 00.00 uur
Donderdag 25 april: 18.30 - 00.00 uur 

Mini Mall: Raampoortstraat 30, 3032 AH Rotterdam www.mini-mall.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments