17
Apr

Glamour in the City

Glamour in the City

Alle fashionista’s in Zuid Holland kunnen binnenkort hun harten ophalen in Zoetermeer. Na weken van intensief plannen zal daar de eerste editie van GLAMOUR In The City plaatsvinden. Restaurant de Sniep staat op woensdag 17 april een hele avond in het teken van modeshows, pop-up stores, parfums, cabaret en nog veel meer echte vrouwendingen. Volgens kenners een avond om alvast rood omlijnd in de agenda te noteren. Onbetwist de leukste avond uit voor elke vrouw.

De show
Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers naast een glas heerlijke prosecco ook maar liefst zes bingokaarten met kans op felbegeerde hoofdprijzen tot wel €250! Wat te bedenken van een zeer luxueuze behandeling in één van Nederlands beste wellness resorts? Een fashioncheque? Of wat te bedenken van een totale make-over of overheerlijke parfumpakketten? Klinkt goed toch? Bezoekers kunnen naast de bingo ook meedoen aan de GLAMOUR Quiz en hun kennis testen op het gebied van mode, beauty en muziek!
 
Looking & Shopping
Voor aanvang, in de pauzes en uiteraard na afloop van de show kan men helemaal uit hun dak in de verschillende pop-up stores! Bezoekers kunnen zich laten adviseren over een nieuwe coupe of inspireren op het gebied van make-up. Ook zal een professionele fotograaf alle vrouwen vastleggen op de gevoelige plaat en zal er zelfs een studio op locatie ingericht worden. En alsof dat nog niet genoeg is kan men uiteraard naar hartenlust snuffelen tussen de nieuwste hakjes, mooiste jurkjes, accessoire, tassen en veel meer!
 
Deelnemende merken
GLAMOUR In The City wordt mede mogelijk gemaakt door Parfumerie MOOI, BaByliss, Hype Kappers, Marby Bags, Stilettoqueens, Rituals, Elysium Wellness Spa & Resorts, Suncare, Hotel-Restaurant de Sniep en vele anderen!
+ gratis prosecco
+ zes bingokaarten
+ deelnamebewijs Glamour quiz
+ zes wannahave hoofdprijzen tot €250
+ fashionshow
+ pop-up stores
+ fotoshoots
+ super gezellige avond uit
+ propvolle giftbag!
 
Entree
Voor meer informatie, interviews, deelnemende merken en kaartverkoop, kijk je op de www.glamourinthecity.nl! Kaarten kosten €25 en zijn behalve de website ook verkrijgbaar bij alle Free Record Shops in Nederland en bij restaurant De Sniep in Zoetermeer. Let op: er is maar plek voor 100 vrouwen. Dus zorg dat je er snel bij bent!
 
Datum
Woensdag 17 april, 20.00 u.
 
Locatie
Restaurant & Hotel de Sniep
Broekwegschouw 211, Zoetermeer, Nederland
http://www.sniep.nl/
 
Entreebewijs: €25,00.

 
Kijk voor meer informatie op http://www.glamourinthecity.nl  


Facebook shareComments
Er zijn geen comments