01
Aug

F.A.B.B. Festival

F.A.B.B. Festival

F.A.B.B. wordt een uniek en intiem festival waar samen met liefde voor mode, kunst, literatuur en muziek wordt gevierd. F.A.B.B. Festival biedt een platform voor jong talent; geen commercieel en massief gedoe maar een klein, vernieuwend en fabulous festival.

Fashion. Art. Books. Bubbles
Overdag kun je genieten van bands en singer songwriters: voetjes in het zand en dansen maar. 's Avonds komen de DJ's on stage en gaat het helemaal los! Tussendoor zijn er modeshows van aanstormend talent en workshops om zelf jouw dromen waar te maken. En natuurlijk kraampjes, met kunst, accessoires, mode en meer. De dag begint met Books & Bubbles, vier jonge schrijvers komen voorlezen uit eigen werk.

F.A.B.B. Festival biedt een platform voor jong talent; geen commercieel en massaal gedoe maar een klein, vernieuwend en fabulous festival!

http://fabbfestival.com/

DOK 2013 drinken en eten
Danzigerkade 8, 1013 AP Amsterdam
Kaart bekijken · Routebeschrijving

F.A.L.L. Magazine is het in februari gelanceerde magazine van Milou Verbeke. Het combineert Fashion, Art, Literature & Lifestyl en biedt een platform voor jonge en getalenteerde designers, schrijvers, artiesten, fotografen, journalisten, stylisten en modellen. Bij F.A.L.L. krijgen deze talenten de kans de wereld te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Het magazine wordt ondersteund door een blog met wekelijkse updates en sneak-peeks.
www.fallmagazine.com

Books & Bubbles is de in november geopende boekwinkel van Steffy Roos du Maine. In de winkel staan veel tweedehandse klassiekers in de kast, maar ook nieuwe boeken van jonge schrijvers. Books & Bubbles organiseert vele events (conversation dinner, champagne tasting, leesclub, feestje) en je bent er altijd welkom om met een koffie of thee je nieuwe aanwinst te blijven lezen of bij te kletsen met vrienden.
www.books-bubbles.com
  


Facebook shareComments
Er zijn geen comments