19
Apr

Sample Sale ANGEL & MACLEAN

Sample Sale ANGEL & MACLEAN

Vrijdag 19 April heeft ANGEL&MACLEAN een Sample Sale. Kom ook langs en koop de exclusieve items met veel korting op het Luxery 4 Life Pr Hoofdkantoor. 
 
Chanelva Maclean (23) won in 2010 de editie van Holland’s Best Fashion Designer. Haar droom om haar lifestyle te integreren in een fashionmerk kwam uit in 2012 met het merk ANGEL&MACLEAN. Met haar krachtige slogan “This is who I am!” baant Chanelva haar eigen pad in de Nederlandse fashion industrie.
 
Gebaseerd op verfijning en kracht, vertegenwoordigt Angel de vrouwelijke designs van ANGEL&MACLEAN. Zelfvertrouwen, sterkte en nuchterheid zijn de componenten van MACLEAN, de mannelijke designs van ANGEL&MACLEAN. ANGEL&MACLEAN is niet alleen maar een merk, het is een lifestyle, motiverend en bouwend op de identiteit van mensen: “This is who I am!”
 
ANGEL&MACLEAN toont trots in al haar ontwerpen, samen met alle individuen die ANGEL&MACLEAN dragen; het staat voor jeugd, zelfvertrouwen, positiviteit en een creatieve geest.Wil jij erbij zijn? Stuur dan je voor en achternaam naar : info@angelmaclean.com  ANGEL&MACLEAN werkt met een gastenlijst.Voor meer informatie over het merk, ga je naar :   WWW.ANGELMACLEAN.COM


Facebook shareComments
Er zijn geen comments