05
May

Mode Marché 12

Mode Marché 12
Vier bevrijdingsdag in een nieuwe garderobe! Rotterdams grootste mode evenement wordt op 5 mei omgedoopt tot de ‘Marché Liberté’ in LP2 (Las Palmas), waarbij de organisatie extra stilstaat bij het feit dat we in Nederland in vrijheid leven en dus iedereen zichzelf mag laten zien in hun meest eigenzinnige outfit. De 12e editie blijft het event voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, met meer modetalent dan ooit te voren!
 
Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme de Smit (SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique), beiden al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie. 
 
Mode Marché biedt een uniek overzicht van Nederlandse ontwerpers en winkels voor allen die wat anders willen dan het standaard aanbod. Het Rotterdamse evenement laat een unieke mix ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar kennismaken. Tijdens de inspirerende shoppingmiddag ontdekken bezoekers een bijzondere mix van nieuwe talenten en gevestigde namen die met veel zorg is samengesteld. Alle ontwerpen zijn ter plekke te passen en kunnen direct van de ontwerper gekocht worden. Naast het aanbod voor de vrouwelijke mode fans, biedt Monsieur Mode Marché ook bijzondere ontwerpen voor de man die er op zijn best uit wil zien. 
 
VIP shopping hour
   
   
Het grote aanbod op Mode Marché maakt menig fashionista hongerig. Om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour.

Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze!

Tevens maken VIP Shoppers kans op te gekke prijzen zoals de inmiddels beruchte ‘Supergoede Goodiebags’.
De VIP tickets zijn vanaf nu te koop bij SHPPR!

Datum & tijd:
Zondag 5 mei 2013.  
12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour, 8,50 euro. Voorverkoop bij SHPPR Rotterdam.
13:00u tot 17:00u: toegang 3 euro aan de deur
 
Locatie:
LP2 in Las Palmas
Wilhelminakade 326
3072 AR Rotterdam

Kijk voor meer informatie op www.mode-marche.com.  
 
WIN WIN WIN
Wil jij al een tijdje je vriend, vriendin, moeder, vader of tante bevrijden van een bepaald item of hun look in het algemeen? Mode Marché biedt haar Facebook fans deze editie de kans het te delen en wie weet wordt dat vieze paar schoenen of die iets té retro tas wel vervangen door een fashionable item! Houd de Facebook pagina van Mode Marché dus scherp in de gaten!
 
Mode Marché is naast shoppen ook zien, beleven en geïnspireerd raken. Zo kunnen fans tijdens het shoppen zomaar verrast worden door pop-up fashion shows of kan je een te gekke ‘Dip Dye to go’ krijgen van Mowhair. Daarnaast zal Mode Marché de bevrijding vieren met muziek, food & fun!  
 
 
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments