18
Apr

Magazijnverkoop La Ligna

Magazijnverkoop La Ligna

Op vrijdag 19 april opent het magazijn van La Ligna in Leek (Groningen) haar deuren voor een exclusieve magazijn verkoop. Op deze dag betaal je bodemprijzen voor onze kleurrijke collectie en zijn er monsters en winkelattributen te koop voor bijzonder lage prijzen. Bezoekers kunnen van ’s morgens tot ’s avonds terecht want het magazijn is op 19 april van 10.00 tot 20.00 uur geopend.  
 

  
 
Tijdens de magazijnverkoop kun je lekker rondsnuffelen tussen grote aanbiedingen en unieke koopjes. Het magazijn is goed gevuld met onder andere kleurrijke broeken, vestjes, jasjes, tops en shawls tegen bodemprijzen.
 
De entree is gratis, maar je kunt alleen op vertoon van een uitnodiging naar binnen. Een uitnodiging kun je vanaf 16 april downloaden op www.laligna.nl of neem dit artikel mee als uitnodiging.
 
Betalen kan zowel met de pin als contant. De artikelen die gekocht zijn tijdens de magazijnverkoop kunnen niet meer geruild worden.  
 
  
 
Het adres voor deze magazijnverkoop is:
La Ligna
Van der Waalspark 26
9351 VC Leek (Gn)
Vrijdag 19 april 10.00-20.00 uur.
 
Over La Ligna
La Ligna maakt mode voor en door vrouwen. Dit Nederlandse merk voegt kleur toe aan je leven! 
 
  
    
In de collectie van La Ligna vind je altijd stijlvolle en kleurrijke items, zowel goede basisstukken als passend in de nieuwste trends. La Ligna wordt met liefde ontworpen en vervaardigd voor de Nederlandse vrouw. Over ieder model is nagedacht; een dessin valt op doordat het bijna een kunstwerkje is of een blazer met een onverwacht detail of zinnenprikkelend materiaal.
 
Naast de 41 winkels, verspreid over heel Nederland, heeft La Ligna ook een webshop (www.laligna.nl) waar je alle artikelen uit de collectie kunt bestellen. De bestelde kleding  kan worden opgehaald bij een vestiging in de buurt, maar natuurlijk ook thuis worden bezorgd. 
 
 
  


Facebook shareComments
Er zijn geen comments