26
Apr

Cheap Chic Fashion For Charity

Cheap Chic Fashion For Charity

Op 26 april 2013 organiseert Out of the Closet (OTC) Amsterdam haar verjaardagsfeest met Cheap Chic Fashion For Charity op het Waterlooplein. 96% van de winkelopbrengsten gaan naar de hulpprogramma’s van de AIDS Healthcare Foundation (AHF) wereldwijd. Ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan in Nederland wordt met het Cheap Chic concept mode aan het goede doel gekoppeld. Naast succesvolle winkels in Amerika, is Amsterdam de eerste stad in Europa waar OTC een winkel geopend heeft. U bent van harte uitgenodigd om bij de afsluiting van de feestelijke verjaardag aanwezig te zijn, zelf een ‘rapid HIV test’ te doen en mee te strijden tegen HIV en AIDS wereldwijd.

Out of the Closet is een keten van vintage winkels in de Verenigde Staten, met nu een eerste winkel buiten de Amerikaanse grenzen in Nederland. Alles dat in de winkel wordt verkocht is afkomstig uit donaties. Onder andere Bruce Willis, Richard Gere, Aaron Spelling, Ellen Degeneres & wijlen Elizabeth Talyor behoren tot trouwe donateurs van OTC Amerika.

Boven de winkel in Amsterdam zit een test centrum, waar iedereen zich dagelijks via ‘rapid testing’ anoniem en snel kan laten testen op HIV. Daarnaast deelt de winkel het gehele jaar gratis condooms uit en geven medewerkers advies om HIV en andere SOA’s te voorkomen. Bij OTC Amsterdam hebben het afgelopen jaar ruim 1000 mensen zich laten testen op HIV. De positief geteste personen zijn direct, met goede zorgbegeleiding, doorverwezen naar klinieken in Nederland of in het buitenland.

Programma
Gedurende de hele dag zijn er feestelijke activiteiten aan het Waterlooplein in Amsterdam. Modellen in Cheap Chic fashion, gratis HIV tests en condooms, koninklijke acts, DJ’s en meer zorgen voor een dynamisch programma. 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments