02
May

Exclusieve magazijnverkoop La Ligna

Exclusieve magazijnverkoop La Ligna
Op donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei houdt La Ligna in samenwerking met The Barn een exclusieve magazijnverkoop. Gedurende deze dagen betaal je bodemprijzen voor de kleurrijke collectie en zijn er monsters en winkelattributen te koop voor bijzonder lage prijzen. Bezoekers kunnen twee hele dagen shoppen want het magazijn van The Barn is op zowel donderdag als vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend.
 
 
 
Tijdens de magazijnverkoop kun je lekker rondsnuffelen tussen grote aanbiedingen en unieke koopjes. Het magazijn is goed gevuld met onder andere kleurrijke broeken, vestjes, jasjes, tops en shawls tegen bodemprijzen. Je kunt alleen op vertoon van een uitnodiging naar binnen. Een uitnodiging kun je vanaf 26 april downloaden op www.laligna.nl of neem dit artikel mee als uitnodiging. Betalen kan zowel met de pin als contant. De artikelen die gekocht zijn tijdens de magazijnverkoop kunnen niet meer geruild worden. Er wordt geen geld terug gegeven.
 
 

Het magazijn van The Barn bevindt zich bij de Derde Havenarm in Deventer. Je kunt ons vinden aan de Antwerpenweg 4.
 
Magazijnverkoop
Afgelopen april (2013) had La Ligna voor de tweede keer een magazijnverkoop in het servicekantoor in Leek. Dit was een opnieuw een groot succes. Met deze nieuwe editie hoopt La Ligna ook in Deventer een gelijk succes te behalen.
 

 
Over La Ligna
La Ligna is een Nederlands merk dat kleur toevoegt aan het leven van de Nederlandse vrouw. Meer kleur betekent meer vrolijkheid; een kleurrijk leven is tenslotte een mooi leven. In de collectie van La Ligna vind je altijd stijlvolle en kleurrijke items, zowel goede basisstukken als passend in de nieuwste trends. Naast de 41 winkels, verspreid over heel Nederland, heeft La Ligna ook een webshop waar je alle artikelen uit de collectie kunt bestellen. De bestelde kleding kan worden opgehaald bij een vestiging in de buurt, maar natuurlijk ook thuis worden bezorgd.
 
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments