12
May

Rhubarb

Rhubarb

RhubArt expositie eert rabarber met 20 unieke kunstwerken in het Conservatorium Hotel

Van 2 t/m 12 mei zullen meer dan 20 kunstenaars hun op rabarber geïnspireerde werk exposeren in het Amsterdamse Conservatorium Hotel. RhubArt is onderdeel van de Amsterdam Rhubarb Week waarin de stijlvolle stengel zowel culinair als kunstzinnig in de spotlight wordt gezet.

Originele foto’s, projecties, schilderijen, beelden, keramiek, design en fashion zullen het Conservatorium Hotel als bijzondere pop-up-galerie aankleden, voor zowel gast als geïnteresseerde bezoeker. Bovendien worden (bijna) alle unieke werken door de kunstenaars te koop aangeboden.

Wie na het bezichtigen van RhubArt trek heeft gekregen, kan terecht in de Brasserie voor een klassieke Engelse rabarbercrumble. Voor de échte liefhebber is er tevens het viergangen menu van Executive Chef Schilo van Coevorden in zijn Tunes Restaurant. Tenslotte kan men in de Akasha Spa van het hotel terecht voor de speciaal ontwikkelde home-made Rhubarb body scrub and calming wrap, die nogmaals bewijst waarom rabarber als veelzijdige, mythische seizoensgroente én creatieve inspiratiebron nimmer vergeten mag worden.

RhubArt
Van 2 t/m 12 mei
www.conservatoriumhotel.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments