09
Jun

XXL-xperience

XXL-xperience

XXL-xperience, het event voor fashion, lifestyle & more voor vrouwen met een maatje meer Zondag 9 juni 2013 organiseren Big-Fantasy, Groot Gelijk en Lovefashionxl.nl hét fashion & lifestyle evenement voor de vollere vrouw, XXL-xperience! Een dag vol met vermaak, beleving en informatie, gericht op vrouwen met een maatje meer.
 
Fashion
Als we aan fashion denken, denken we aan modeshows. XXL-xperience pakt het net even iets anders aan en geeft gedurende deze dag maar liefst vier verschillende modeshows met werk,- zomer- en uitgaanskleding en natuurlijk bruidsmode. De shows worden alleen maar gelopen door vrouwen met een maatje meer.
 
Groot Gelijk staat tijdens dit event met een outlet en de mode van dit seizoen. Tevens vind je hier Feel Magic met zelfgemaakte kleding en Plussize Lady met een mooie collectie kleding voor de vrouw van nu. Big-Fantasy pakt het iets sensueler aan en is aanwezig met korsetten en sexy lingerie. Verder is o.a. Bonne Nuit aanwezig met lingerie en badmode in alle cupmaten, Big And Beautiful met sportkleding en plus size kinderkleding en EMB Fashion met bruidsmode. Natuurlijk horen er bij kleding ook schoenen van Leemans en accessoires, zoals de tassen van Tats Tas en sieraden van AnZZ, Siervol en KoKo Design.
 
Lifestyle  
XXL-xperience laat zien wat er allemaal is op het gebied van lifestyle, wellness en ontspanning.Het doel is laten zien dat vrouwen prachtig zijn, ongeacht welke maat! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fotostudio met visagie om een keer prachtige foto’s van jezelf te maken bemand door Sonja en Jacques Eding. Er zijn lekkere hapjes van Erik Streefkerk en heerlijke wijn van Prinselijk Proeven. Lonneke’s Nagelstudio is aanwezig om je nagels eens lekker onder handen te nemen, BeconfiDent om je tanden te laten stralen, Hizihair voor haar- en kleuradvies, DamesSchoonheidsSalon voor een huidanalyse en gezichtsbehandeling en ga zo maar door!
 
& More
Naast fashion en lifestyle biedt XXL-xperience deze dag onder andere een buikdansoptreden en een knallend optreden van de dansgroep Curvalicious! Ook komt Anne Elzinga, de schrijfster van het boek “Dik in orde”, een signeersessie houden en iets vertellen over dit geweldige boek. Het wordt een dag waar je je niet hoeft te vervelen. Mis dit niet en kom zondag 9 juni ook naar hét fashion & lifestyle evenement voor de vollere vrouw, XXl-xperience! 
 
 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments