08
Jun

United Rotterdam, Vintage Kilo Sale Fest

United Rotterdam, Vintage Kilo Sale Fest
United Rotterdam is een event concept die zich centreert op het samen brengen van verschillende Rotterdamse ondernemers zoals artiesten organisaties, event organisaties, horeca, detailhandel en nog veel meer. Daaruit maakt UR een selectie van de partijen die goed samen passen om een geslaagd event editie neer te zetten.

Het doel is om binnen Rotterdam, organisaties te verenigen en elkaar te versterken op één plek, op één moment en met één gezamenlijk doel om eenheid te vormen. Deze eenheid maakt het voor grote aantal doelgroepen toegankelijk om samen te genieten van het vele goede dat Rotterdam te beiden heeft in de entertainment industrie. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is en er geen onderscheid gevoel heerst binnen de verschillende bezoekende doelgroepen.

Een United Rotterdam event is voor Rotterdam en Rotterdam lovers!

* VINTAGE KILO SALE FEST *
Na een succesvolle eerste editie van The Vintage Kilo Sale in de oude Tramremise Rotterdam komt The Vintage Rebel met een speciale editie: Summer Vintage Shopping by Night!

Kom en scoor exclusieve vintage kleding & accessoires voor dames en heren. Met een uitgebreide collectie aan denim, tassen, sportswear, All Stars, leer, jurkjes, tops, er is voor iedereen een ruime keus. De vintage items van A- kwaliteit zullen de hele avond worden aangevuld!

De formule is simpel: Shoppen – Wegen – Afrekenen Per Kilo
Entree: GRATIS tot 00:00 uur (daarna €5,- aan de deur)

Tijdens The Vintage Kilo Sale staan er diverse Dj’s te draaien in de Foyer van WORM en is de bar geopend voor een lekker drankje. Vanaf 00.00 uur gaat de grote zaal open voor de “Vintage Kilo Sale Fest” party met toffe Dj’s, bestaande uit bekende Rotterdamse organisaties zoals Triphouse Rotterdam, Modular, Liber Artista.

Vintage Kilo Sale: 20:00 – 01:00 uur
Dj’s in de Foyer: 20:00 – 02:00 uur
Vintage Kilo Sale Fest (Main Stage): 00:00 – 06:00 uur

WORM Rotterdam
Boomgaardsstraat 71,
3012 XA Rotterdam

Facebook shareComments
Er zijn geen comments