27
Jun

Haagse ShoppingNight 2013

Haagse ShoppingNight 2013
Late night shopping in Haagse binnenstad en Pashokjes gluren en charity tijdens ShoppingNight 2013

Op 27 juni 2013 verwelkomt de Haagse binnenstad weer duizenden shopaholics voor de zevende editie van de ShoppingNight. Op deze bijzondere avond kan men zich tot 00.00 uur vermaken in het centrum van Den Haag, want naast winkelen met interessante kortingen, is er nog veel meer te beleven. Fashionista’s kunnen er op deze avond terecht voor spectaculaire modeshows of stappen de GlamBus in om er even later weer gerestyled uit te komen. In de spotlights staat deze editie het thema ‘ConFashions’: biecht je aankoopgeheim op en maak kans op fantastische prijzen.

Wat is jouw ConFashion?
Bekende Hagenaars en Hagenezen zijn je anoniem al voorgegaan en hebben hun aankoopgeheimen voor ShoppingNight opgebiecht. Deze zijn straks door heel Den Haag op posters te bewonderen. Ze dienen ter inspiratie voor de Facebook wedstrijd "Wat is jouw ConFashion?". Sandalen met witte sokken, waslabels die uit je shirtje hangen, de leukste modemissers maken kans op fantastische modeprijzen. Stuur een foto van jouw ConFashion naar info@shoppingnight.nl voor deelname aan de ShoppingNight Facebook win-actie.

De Plaats
Inruilen is deze avond een feestje bij het kantoor van de krant ‘Den Haag Centraal’, met bubbles, bites en live muziek van Singer Songwriters. Lever jouw miskoop in en ontvang een ‘zakje goed gevoel’, vol met mooie vouchers van ondernemers uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Zo gun je jouw mooiste kledingkast muurbloempjes een tweede leven en help je het goede doel Pakkie Deftig.

Grote Marktstraat
Over het algemeen is het not done om een pashokje in te gluren, maar tijdens de ShoppingNight doe je de beste shopideeën op als je het wel doet. Op de Grote Marktstraat staan twee podia met daarop een piramide van pashokjes. Stylistes geven de modellen achter de pasgordijnen kledingsetjes met de nieuwste trends aan en vertellen het publiek over hun creaties. Een modeshow van streetstyle tot couture, gepresenteerd in een nieuwe stijl. De perfecte bron voor shopinspiratie, want bevalt een outfit, dan kan deze dezelfde avond nog aangeschaft worden.

Haagsche Bluf
Grazia ontmoet hier haar lezeressen en trakteert op een heerlijk kopje koffie en een gratis nummer van deze wekelijkse glossy. Een prima moment om even lekker te zitten en bij te komen van al het shopgeweld. Plant jezelf even op het gezellige terras en luister ondertussen naar de Singer Songwriters van THISSfest (The Hague International  Singer Songwriters Festival).

De Haagse Passage
Bij de Haagse Passage staan speciaal ontworpen ConFashion-zuilen. Fluister hierin je diepste modegeheim en maak kans op hele mooie prijzen. Maak je geen zorgen, het geheim blijft tussen jou en de zuil.

GlamBus
De Vlamingstraat, Venestraat, Wagenstraat en Spuistraat; vier haltes waar de hostessen van de GlamBus je ophalen voor een tourtje restyling, waarna je weer als nieuw en helemaal opgefrist bent.

Place to B
Waar spreek je af met je vrienden voor, na of tijdens ShoppingNight? Dat is maar op één plek, namelijk ‘de B locatie’ of wel ‘the Place to B’ op de Grote Markt. Bitterballen, blokjes kaas, biertjes en nog veel meer leuke dingen met een B, vind je hier.

Baps helpt
Tijdens de ShoppingNight kan gebruik gemaakt worden van de gratis Baps App. Baps staat voor Brand and Product Search en deze applicatie maakt het mogelijk om de dichtstbijzijnde winkel met een bepaald merk of specifieke stijl te vinden. Een route vanaf de huidige locatie wordt direct weergegeven. Meer informatie over deze App en over de programmering, de fantastische aanbiedingen en kortingen van de ShoppingNight zijn te vinden op de website, www.shoppingnight.nl, en worden dagelijks bijgewerkt en aangevuld.

Over ShoppingNight
ShoppingNight is een succesvol initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad. In 2007 was Den Haag de eerste Nederlandse stad met een dergelijk fashion evenement. In de afgelopen zes edities is de ShoppingNight uitgegroeid tot een evenement waar in 2012 meer dan 100.000 bezoekers op af kwamen. ShoppingNight is onderdeel van The Hague Festivals.

Over The Hague Festivals
Sommige plekken sluit je voor altijd in je hart, Den Haag is zo’n plek. Bij de eerste festivalkriebels laat Den Haag zich van haar beste kant zien met grote en bekende festivals zoals de Tong Tong Fair, Vlaggetjesdag, Festival Classique, Nederlandse Veteranendag en Parkpop. Eenmaal in de stad pak je nog een ander festival mee, er zijn er tenslotte genoeg! Of combineer het bezoek met een dagje strand, Vredespaleis, bijzonder museum of een van de vele attracties. Bij een festivalbezoek aan Den Haag blijft het niet bij één dag. Kijk voor de festivalagenda, uittips en hotelovernachtingen op de website.

Websites:  www.shoppingnight.nlwww.thehaguefestivals.com
Facebook: https://www.facebook.com/ShoppingNightDH
Twitter: https://twitter.com/ShoppingNightDH

F
oto: Leon Schroder


Facebook shareComments
Er zijn geen comments