02
Jun

Let's talk about Hair with Jane Carter

Let's talk about Hair with Jane Carter

Curls of Nature Presents: Hair specialist Jane Carter

Op 2 Juni 2013 organiseert Curls of Nature in Studio WestPoort te Amsterdam een I Love My Hair day voor een ieder die het belangrijk vind dat zijn/haar, haar behandeld wordt op de juiste manier, met de beste producten op natuurlijke basis.

Curls of Nature heeft daarom de haarspecialist Jane Carter uitgenodigd om hierover te komen spreken. De Amerikaanse haarexperts staat bekend om haar hoogwaardige natuurlijke haar producten voor een ieder. Vanaf het haartype 1 -steil haar- tot aan de kroeze afro - type 4 - en de dreadlocks, voor het chemisch behandelde haar of het haar dat geweaved word en voor de hoofdhuid die extra aandacht vergt.

Jane Carter is een zeer hartelijke en warme persoonlijkheid die jaren haar eigen salons heeft gehad, als top-hairstylist en hoofdeducator styling & colouring voor Avlon heeft gewerkt. Door allergische reacties op de chemicaliën waarmee zij als stylist dagelijks in aanraking kwam is zij zich gaan richten op de natuurlijke ingrediënten, zoals etherische oliën die de harde chemicaliën vervangen in onze haarverzorgingproducten zoals shampoo, conditioner, haarvet, mousse en overige stylingproducten.

De haarexperts Janine van Throo van Sisay International en Mooney Zichterman van Curls of Nature zullen een korte presentatie houden omtrent haar in het algemeen, haarproducten en de verzorgen daarvan. Onder leiding van Mara Michels en Marisa Lisse van The Inspiration Network zal er een talkshow plaats vinden waarin de drie haarexperts in het panel plaats nemen om de topics haarverzorging, producten en haargeschiedenis te bespreken. Kortom een Hair day die jij absoluut niet mag missen.

Entree           : €12,50

Deuren open : 13:30

Deuren dicht : 14:15

Einde             : 18:00

Locatie          : Studio WestPoort, Transformatorweg 29,  Amsterdam

Jane Carter, Janine van Throo en Mooney Zichterman stellen zich beschikbaar interviews af te geven omtrent de krullen en kroeshaar.

Note redactie: Mooney Zichterman  T: 06-19634528  E: hello@curlsofnature.com


 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments