08
Jun

Styled By You! Presents the Fashionpoint II

Styled By You! Presents the Fashionpoint II

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Styled by YOU! op zaterdag 8 juni in het MC Theater “The Fashionpoint II”: een festiviteit waarin de stylisten en modellen in spé hun geleerde vaardigheden in de praktijk brengen tijdens een spectaculaire fashion-styling show. Voor het fashion publiek is er een speednetworking sessie waarin gasten de gelegenheid krijgen om te netwerken met succesvolle mensen uit de modewereld. Verder is er gezellige muziek en zijn er leuke producten te koop. Kortom, het fashion event dat je niet mag missen!
 
Styled by You is een vernieuwend bedrijf dat jonge, creatieve talenten met een ambitie om stylist te worden opleidt door middel van een allround fashion-styling cursus. Daarnaast worden beginnende modellen door een professionele coach getraind voor fotoshoots en de catwalk. De naam geeft de essentie van het concept al aan; ‘YOU!’. De focus ligt op de individuele ontwikkeling van de deelnemers. Niet alleen op het gebied van vaardigheden, maar ook op bewustwording van de eigen persoonlijkheid en stijl.
 
Op 8 juni krijgt de cursus een sensationeel einde met een fashion-styling show. De presentatie zal worden gedaan in de vorm van een wedstrijd, waaruit er een winnend stylist zal worden gekozen door een professionele jury. De winnaar krijgt een aantal mooie prijzen en kan meteen aan de slag als stylist. De vakjury bestaat uit Giovanni Laisina (stylist van The Frontrow), Chanelva Maclean (designer en winnares van Hollands Best Fashion Designer 2010) en Lisanne Kerrebijn (eigenaar en oprichter van modeagenda.nl).
 
Styled by YOU! verwelkomt alle individuen uit de modewereld voor dit event. Stylisten, mode- en kunst ontwerpers, fashion bloggers, modellen, PR bureaus, fotografen, fashion addicts, socialites en natuurlijk alle andere geïnteresseerden. Kaarten zijn beschikbaar via de website van het MC Theater en kosten  €8,50. 
http://www.mconline.nl/mconline/index.xql?id=/mc/agenda&lang=nl
 
Tevens start Styled by YOU! binnenkort met een ticket winactie voor frontrow plaatsen! Like de officiële Facebook pagina en volg Styled by YOU! op Twitter voor de details:
https://www.facebook.com/pages/Styled-by-You/443828322311016?fref=ts
https://twitter.com/StyledbyYOU_NL
 
| 8 juni 2013 | 17:00 – 23:00 | MC Theater Westergasfabriek| Amsterdam |  
 

 


Facebook shareComments
Er zijn geen comments