14
Feb

Win kaartjes voor: Avalon - Secret Society Club Night

Win kaartjes voor: Avalon - Secret Society Club Night
Na een spectaculaire kick-off en de single release party van Soul Cartel 'Marimba' kunnen de stijlvolle levensgenieters zich wederom opmaken voor een nieuwe editie van Avalon. De 'secret society club night' staat bekend om haar internationale feeling, opzwepende performances en vernieuwende look.

SUPPERCLUB
Op vrijdag 24 februari 2012 opent de Supperclub haar deuren voor Avalon. Met haar uitzonderlijke uitstraling is de Supperclub één van de meest extravagante clubs in Amsterdam. De house DJ's zullen de 'La Salle Neige' vertegenwoordigen, deze area staat alom bekend om haar inspirerende witte dansvloer omgeven door de prachtige witte lounge banken. De R&B DJ's zullen de 'Le Bar Rouge' vertegenwoordigen, deze area heeft een mysterieuze, maar tegelijkertijd een super sexy uitstraling.

DANCE 4 LIFE
De organisatie van Avalon zet zich ook in voor het goede doel, namelijk voor dance4life. Zij inspireren jongeren om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen en te verkomen. Met ambassadeurs als topmodel Doutzen Kroes en prominente DJ Fedde le Grand is dance4life uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met projecten in bijna 30 landen. Bij de ingang zal er een dance4Life kas staan waar onze gasten een bijdrage kunnen afstaan. Ook gaat er een deel van de opbrengst van Avalon rechtstreeks naar de dance4life organisatie.

ANGEL & MACLEAN
Deze avond wordt Avalon ook bijgestaan door Angel & Maclean, een trendy kledingmerk die de goodie-bags rijkelijk zullen vullen voor onze vrouwelijke modebewuste gasten. Al met al, een avond die je niet mag missen!

Erbij zijn? Dat kan door uzelf aan te melden door een mail te sturen naar info@boogiebastards.com. Hierdoor zal uw naam op de member-list worden geplaatst, dit geeft exclusieve toegang tot Avalon.

Toegang tot de VIP? Voor meer informatie over de VIP arrangementen kunt u contact opnemen door te mailen naar vip@boogiebastards.com.

Hieronder meer informatie over Avalon:

Datum: Vrijdag 24 februari 2012
Tijd: 23:00 - 03:00
Locatie: Supperclub, Jonge Roelensteeg 21 - Amsterdam
Line-up: 'A secret line-up with our resident house and r&b artists'
Deurprijs: € 11,50 (geen VVK)
Min. leeftijd: 21+ (ID verplicht, geen uitzonderingen)
VIP reserveringen: vip@boogiebastards.com

http://www.facebook.com/events/336665179685966/


Jij kan hier natuurlijk ook bij aanwezig zijn! Like Mode Agenda en Boogie Bastards op Facebook, stuur een mail naar info@modeagenda.nl en misschien win jij de felbegeerde kaartjes!

Facebook shareComments
Er zijn geen comments