07
Jun

Luxury Ladies event

Luxury Ladies event

Luxury Ladies wordt georganiseerd door twee ondernemende vrouwen, Tessa Leijten van MeetWell en Suzanne Hoevenaars van Conneqtme.
 
MeetWell is de drijvende kracht voor events in het pand “The Art of Living Well”, Conneqtme organiseert business evenementen vanuit bedrijven. Meer informatie over de beide bedrijven vind u terug op de contact pagina van deze site of klik op www.meet-wel.nl/ of www.conneqtme.nl
 
Het is hét event voor sophisticated vrouwen. Waar business en pleasure op een unieke wijze worden gecombineerd. Drie keer per jaar verzorgen diverse bedrijven uit de wellness, business, beauty en lifestyle branche u een onvergetelijke dag. Luxury Ladies events zijn interactieve dagen georganiseerd om kennis en netwerk te verbreden en te delen.
 
Uniek aan deze dag is de combinatie van business en pleasure in het luxe pand “The Art of Living Well”. Advies over het logo van uw bedrijf, een gezondere lifestyle of een complete make-over van u zelf en styling van uw inrichting… Onder één dak vindt u alles wat u als vrouw die volop in het leven staat, vaak moet combineren. Aansluitend is er een gezellige bourgondische netwerk borrel.
 
Bent u zelf ondernemend of de sterke vrouw achter de druk bezette man kom dan langs tijdens Luxury Ladies, verbreedt uw netwerk en durf te genieten van alle luxe en ontspanning.
 
Wanneer u kaarten koopt voor Luxury Ladies, steunt u het goede doel. 7 juni staat Jack Rabbit centraal (www.jackrabbit.nl). Jack Rabbit zet zich in om de levenskwaliteit van kinderen in het ziekenhuis te verbeteren, o.a. door het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
 
 
 
 
 
Voor meer informatie: http://luxuryladies.nl/


Facebook shareComments
Er zijn geen comments