12
Jul

So Proudly presents...MaryMe-Jimmypaul

So Proudly presents...MaryMe-Jimmypaul

Vrijdag 12 juli opent MaryMe-Jimmypaul Amsterdam Fashion Week. 

“We nemen de kijker mee naar de prachtige, angstaanjagende, humoristische, bizarre en grandioze fantasie modewereld”. -MaryMe-JimmyPaul.                     

MaryMe-Jimmypaul is geboren in 2008. Het fashionlabel ontleent haar inspiratie aan eigen verhalen, werelden, mensen en perspectieven vanuit de popcultuur. Ze presenteren mode op een andere manier.  De twee designers van het label hebben beide hun mode-opleiding doorlopen op de Gerrit Rietveld Academie. In 2009 debuteerden zij met een showcase in Mediametic en vijf collecties later wordt het label inmiddels door het prestigieuze Britse PR- bureau “BLOW” in London, vertegenwoordigd. Met internationale artiesten zoals Lady Gaga als klant en Izzy Azalea die gestyled wordt met hun fantastische creaties. Dit jaar is het duo geinviteerd om de Amsterdam Fashion Week openen.

Door het samenbrengen van achtergronden uit de mode, kunst, architectuur en beeldhouwkunst verlegt MaryMe-Jimmypaul haar grenzen qua vorm, textuur en kleur. Het creëren van emotie is één van de belangrijkste factoren binnen de visie van dit opmerkelijke fashionlabel. 

www.MaryME-Jimmypaul.nl
Facebook shareComments
Er zijn geen comments