22
Jun

C4CVintage

C4CVintage

Organisator Leoni van der Kleij van C4CVintage is dit initiatief als een van de eerste gestart in 2005. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvol evenement, met dj’s, modeshows en lekkere hapjes en drankjes. De C4CVintage Fair vindt vaak op leuke en verassende locaties plaats. Eerdere edities waren op spectaculaire locaties als een leegstaand bordeel, in TunFun tunnel, Theater De Krakeling. De laatste twee jaar is deze grote vintage- en fashionmarkt (vintage-, gebruikte- en nieuwe kleding) neergestreken in Club TrouwAmsterdam. Het concept is C4C is simpel: vintage gecombineerd met high-end fashion shoppen zonder dat het pijn doet aan de portemonnee.

C4C Vintage per Kilo Sale TrouwAmsterdam, de grootste vintage winkel ooit.

De Vintage Generation van Amsterdam hoeft niet meer naar London om de mooiste vintage pareltjes te scoren. Engeland's grootste en meest toonaangevende vintage groothandelaar Glass Onion Vintage komt naar de hoofdstad.

Op 22 en 23 juni verandert Trouw in één groot megamagazijn met 10 ton van de beste en meest unieke vintage die er te vinden is.
 
 www.c4cvintage.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments