21
Jun

MY Run on Heels

MY Run on Heels
Tweede editie MY Run on Heels op zondag 27 oktober 2013
 
Op zondag 27 oktober 2013 vindt de tweede editie van MY Run on Heels plaats op het Stadhuisplein te Almere.  MY Run on Heels is het  Lifestyle met een spectaculaire hoge hakken race. Dit jaar met een al net zo’n spectaculaire prijs als dat de race is.  En de inschrijving is inmiddels geopend: Ben je een snelle loper? Ook op hakken? Schrijf je dan snel in op www.myrunonheels.nl! De snelste loper ontvangt een bedrag van €2500!
 
Op deze dag is er voor het iedereen van alles te doen, de Run is slechts één van de vele onderdelen van het totale Lifestyle event.  De Lifestyle Market  is een markt waar geshopt kan worden: het aanbod bestaat uit bestaat uit producten en diensten voor beauty, health en lifestyle, fashion wannahaves en gadgets. In de Culicorner worden er overheerlijke culinaire hapjes en drankjes aangeboden.
 
Het Podiumprogramma is dagvullend en gevarieerd: optredens van dans, muziek en theater, modeshows van bekende merken en winkels en natuurlijk een heerlijke High Heels Workout.
 
Dit jaar is er zowel voor de mannen als voor de vrouwen een VIP arrangement:
De vrouwen worden met het VIP arrangement de hele dag in de watten gelegd. Ze kunnen de hele dag genieten van heerlijke hapjes, drankjes, manicuren, massages, bubbels en nog veel meer luxe en glamour.  Mannen kunnen de hele dag genieten van meer typische mannenactiviteiten.
 
Noot voor de redactie: Meer informatie is verkrijgbaar bij Ada Kaspersma van MoreYin: ada@moreyin.nl of 06-24428476 en Sher van Waarde mail@moryin.nl of 036-5312707
Facebook shareComments
Er zijn geen comments