27
Jun

Bellisima Fashion Exclusive Stock SALE Party

Bellisima Fashion Exclusive Stock SALE Party

Graag nodigt Gisette Westmaas van Bellisima Fashion je uit voor haar 'Exclusive stock SALE party', welke donderdag 27 juni bij Brasserie “Veilige Haven” Veendijk 3, te Loosdrecht zal plaatsvinden. Je bent van harte welkom op een sfeervolle locatie aan de Loosdrechtse Plassen om het laatste event van Bellisima Fashion voor dit voorjaars/zomer seizoen bij te wonen.

Aanvang vanaf 16.00 uur en de STOCK SALE duurt tot 21.00 uur. Het is echt de moeite waard en er wordt gelijk als afsluiting een waanzinnige middag/avond van gemaakt. Je wordt verwelkomt met een glas champagne en kan de collectie rustig vrijblijvend bezichtigen en passen.
 
De kleding is tijdloos, city-casual, stijlvol en straalt klasse uit. Het is heel goed draagbaar. Veel vrolijke kleuren, pastel maar zwart/wit is ook de trend voor dit zomerseizoen. Kwaliteit voor weinig!
 
Tevens is er nog een leuke outlet collectie van originele Italiaanse ontwerpers zoals: JUST CAVALLI, ROCCO BAROCCO et cetera, tegen waanzinnig lage prijzen!

Dit is Bellisima Fashion’s laatste event voor dit seizoen.
 
Na het shoppen kan je ervoor kiezen om bij Brasserie ‘Veilige haven’ in een gezellig ambiance op terras aan het water loungen of te blijven dineren tegen goed betaalbare prijzen voor overheerlijke gerechtjes of hapjes. Je krijg hier aan de Loosdrechtse Plassen alvast een vakantie (‘St. Tropez’) gevoel.  
 
Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Bellisima Fashion of op http://www.bellisimafashion.nl/.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments