15
Feb

Laura Vlasblom en Brigitte Nijman in Muziektheatershow Haar

Laura Vlasblom en Brigitte Nijman in Muziektheatershow Haar

Eindelijk is het zover: collega’s en vriendinnen Brigitte Nijman en Laura Vlasblom gaan samen het theater in. Met een spetterende muziektheatershow vol zang zoals we dat van beide dames gewend zijn; maar ditmaal is er meer.

Het is tijd voor humor en persoonlijke verhalen van deze twee topvrouwen en tegenpolen. “Haar” gaat over twee vrouwen in een wereld waar streng wordt geoordeeld op het uiterlijk. Het gaat over twee vrouwen die moeder, dochter, geliefde, artiest, gezinsvrouw, zakenvrouw en alles daar tussenin zijn.

Maar ook Laura en Brigitte hebben te maken met nadelen van de huidige economie, de theaters durven namelijk niet zomaar meer een productie te boeken en zelf het risico te dragen. Door de BTW verhoging en het grote aanbod van voorstellingen in deze moeilijke tijd, staan de meiden er alleen voor en aangezien deze twee talentvolle vrouwen niet thuis willen blijven, maar ook willen zingen, gooien ze al hun pluspunten in de strijd. Ze verhuren hun lichaam, huid en haar en ja, ook de smaakpapillen aan wie het maar wil, om zo het budget voor deze voorstelling bij elkaar te “promoten”.  Met als gevolg hilarische wendingen, omdat de dames zelf natuurlijk ook de nodige “noten op hun zang” hebben. “Haar” is herkenbaar voor alle vrouwen van nu. “Haar” is een voorstelling vol prachtige ballads en up-tempo popmuziek over alles wat deze vrouwen bezighoudt. De muziek wordt afgewisseld met hilarische dialogen over het leven van de moderne vrouw: “Haar” is voor, door en over haar gemaakt.

Locatie: M-Lab 
Aambeeldstraat 10E
021 KB Amsterdam
020 4350940 | info@m-lab.nl

Data: 2, 3 en 5 maart
Aanvang: 20.15 uur
Tickets: 26,50 euro
Tickets te koop via: http://www.m-lab.nl/index.php?documentID=24&catID=0&bestelPlayID=277 
 
                                 
 
 
 
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments