21
Jun

Mode Marché opent ‘Temporary Contemporary Store’ in het Timmerhuis op de Meent

Mode Marché opent ‘Temporary Contemporary Store’ in het Timmerhuis op de Meent
Supershopping bij designers in pop-up store ‘Selected by Mode Marché’

Al 13 edities lang laat mode evenement Mode Marché een unieke mix ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar kennismaken. Tijdens de Ondernemersweek Binnenstad Rotterdam zal Mode Marché twee weekenden lang haar eerste winkel openen in het Timmerhuis op de Meent. De winkel, die zal neerstrijken in het bruisende centrum van de stad, vormt de pilot voor het initiatief van het Rotterdamse evenement om leegstaande panden in stadscentra tijdelijk te vullen met unieke producten.

Mode Marché laat een unieke mix ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar kennismaken. In de winkel vind je een unieke selectie modeontwerpers zoals de über hippe  laarsjes van Bottines, de sieraden Charlotte Wooning, zomerse outfits van Madé,  tassen van Philomijn, shawls van Kirsty Nagel en nog heel veel meer Dutch fashion! Daarnaast zijn er ieder weekend unieke aanbiedingen, acties en andere verrassingen in de winkel te vinden.

Pop-up store meets pop-up gallery

Voor de eerste pop-up store heeft het Timmerhuis haar deuren voor Mode Marché geopend! Het Timmerhuis was vroeger het epicentrum van de naoorlogse wederopbouw, nu hét punt van vooruitgang in de Rotterdamse binnenstad. Terwijl het door OMA ontworpen nieuwe deel gerealiseerd wordt door Heijmans, wordt het monumentale deel tijdelijk voor andere doeleinden gebruikt. Mode Marché is naast het Timmerhuis ook gast bij de pop-up gallery van Lars Klootwijk, Tymon Ferenc de Laat en Robert Rost, de creatieve breinen achter Lumick, MeLikePainting en Gallery “RR”. Naast buitenkansjes op modegebied van veel vertrouwd én nieuw modetalent kan je dus ook kennis maken met de kunst van onze gastheren en zijn zij zelf aanwezig om jouw de ins & outs van hun werk toe te lichten! De ‘Mode Marché Models’ tonen dat kunst en de tofste outfits perfect samen kunnen gaan en zullen live te zien zijn in de etalages.

Mode Marché is al sinds haar eerste editie in 2006 een platform voor Nederlandse, gevestigde en nieuwe ontwerpers, deze doelstelling wordt met de ‘Selected by Mode Marché’ winkel verder uitgebreid. Het pop-up concept van de succesvolle stock sample sale helpt mee lokaal en bijzonder design terug te brengen in de stadscentra i.p.v. een eenzijdig aanbod van grote ketens.

Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme de Smit (SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique), beiden al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie.

SELECTED BY MODE MARCHÉ
TEMPORARY CONTEMPORARY STORE

Vrijdag 21 juni: 16:00u tot 21:00u
Zaterdag 22 juni: 12:00u tot 18:00u
Zondag 23 juni: 12:00u tot 18:00u
Vrijdag 28 juni: 12:00u tot 21:00u
Zaterdag 29 juni: 12:00u tot 18:00u
Zondag 30 juni: 12:00u tot 18:00u

Kijk voor actuele acties & openingstijden op

WWW.MODE-MARCHE.COM
FACEBOOK.COM/MODEMARCHE

LOCATIE
Timmerhuis
Meent 119 - 127
Rotterdam

Facebook shareComments
Er zijn geen comments