05
Jul

Kids Just Love Fashion

Kids Just Love Fashion
Tweede editie ‘Kids Just Love Fashion’ staat in het teken van groei en ambitie en biedt kindermode het wereldpodium dat het verdiend. 
 
5 juli aanstaande vindt in The Harbour Club in Amsterdam ‘Kids Just Love Fashion’ plaats. De tweede editie van de halfjaarlijkse Nederlandse kindermodeweek. Een catwalk showcase en pop-up store area, exclusief voor kindermode en -merken. De eerste editie in januari vond plaats onder de paraplu van de ‘Amsterdam Fashion Week’. Wegens grote ambities gaat ‘Kids Just Love Fashion’ vanaf heden zelfstandig door en staat editie Juli 2013 in het teken van groei.
 
Kids Just Love Fashion is in 2012 opgericht vanuit de ambitie om kindermode de plek te geven die het verdient in het internationale mode landschap. Met de lancering van de tweede editie benadrukt Kids Just Love Fashion het belang van de Nederlandse kindermode-industrie en draagt het bij aan de positionering van de industrie in zijn geheel. Het evenement is zowel business-to-business als voor consumenten. Het evenement is gratis, maar slechts op uitnodiging te bezoeken.
 
Het programma van Kids Just Love Fashion bestaat uit drie onderdelen. De catwalk shows van talentvolle beginnende én gevestigde merken. Deze worden live uitgezonden via Amsterdam Fashion TV. Een pop-up store area met een diversiteit aan fashion en lifestyle producten en merken voor kinderen. En de Fashion Kids Corner, waar kinderen de hele dag door opgevangen en vermaakt worden. Wegens groot succes de vorige editie, vanaf nu een vast onderdeel van het event.
 
Event             Kids Just Love Fashion
Datum           5 juli 2013
Tijd                12:00 tot 19:00 uur
Locatie         The Harbour Club in Amsterdam
Facebook shareComments
Er zijn geen comments