16
Feb

Yfke Sturm ontwerpt armbandje voor het Rode Kruis

Yfke Sturm ontwerpt armbandje voor het Rode Kruis

Topmodel Yfke Sturm en TOV Essentials ontwerpster Sahrissa Lingg hebben de handen ineen geslagen voor het goede doel. Na een intensieve samenwerking lanceren zij een uniek armbandje waarvan de opbrengst ten behoeve komt van  het ‘Yfke For Kids’ fonds, onderdeel van het Rode Kruis. Vavanond overhandigt Yfke de eerste exemplaren aan een aantal zeer prominente Nederlandse vrouwen.


De feestelijke lancering vindt plaats bij WATCH! in het Winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Daar wordt getoast op het resultaat van de samenwerking: een trendy vormgegeven rood armbandje met ingelegd Swarovski steentje. Het bandje kost €10,- en is daags na de lancering verkrijgbaar bij de circa 250 verkooppunten van TOV Essentials in de Benelux, waaronder De Bijenkorf, Watch! en via de webwinkel www.littlesoho.com. 


Yfke Sturm verbindt zich al langer aan het Rode Kruis. Voor haar modellenwerk reist ze door een wereld van glitter en glamour, maar ze sluit haar ogen niet voor de situatie waarin veel kinderen zich bevinden. Daarom richtte ze het ‘Yfke For Kids’ fonds op, dat kinderen in oorlogsgebieden helpt aan medische hulp en schoon drinkwater. Het was voor haar de eerste keer dat ze een sieraad ontwierp:
“Ik heb met veel plezier aan dit project meegewerkt. Het is een tijdloos maar toch hip ontwerp geworden dat je iedere dag kunt dragen. Het goede is daarbij de boodschap dat je je realiseert dat er veel mensen in de wereld hulp nodig hebben.”


Sahrissa Lingg, zelf jonge moeder en daarnaast designer en mede eigenaresse van TOV legt de keuze voor het goede doel uit:
“Elk kind zou toch een veilig huis, schoon drinkwater en toegang tot onderwijs moeten hebben? Helaas is dat nog niet overal het geval. Daarom zetten Yfke en ik ons talent en netwerk in om dat te helpen veranderen. Niet alleen steun je het goede doel met de aankoop van het armbandje, je maakt er ook nog eens een fashion statement mee!” 


TOV Essentials is in 2002 door designer Sahrissa Lingg als sieradenmerk opgestart. Sinds die tijd is het Nederlandse label uitgegroeid tot een van de snelst groeiende luxe accessoire merken van de Benelux.
Naast sieraden bestaat de collectie inmiddels uit tassen, riemen, en handschoenen. De tijdloze elegante accessoires zijn op elkaar afgestemd en onderscheiden zich door geraffineerde details waarmee het label de kwaliteit en stijl brengt van de bekende luxe merken, maar qua prijs een brug slaat tussen het massale aanbod in het middensegment en het vaak onbereikbare luxe segment. www.tovessentials.com


Bron: Michel Bos - www.neveronwednesday.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments