05
Sep

Vogue Fashion's Night Out

Vogue Fashion's Night Out

Op 5 september beleeft Vogue Fashion's Night Out alweer de tweede Nederlandse editie. Met nóg meer winkels, surprise events, bijzondere performances, customized ontwerpen, unieke aanbiedingen en natuurlijk champagne, belooft het weer een sprankelende, inspirerende avond te worden. Een voorproefje.

Celebrate Fashion
In 2009 werd Vogue Fashion's Night Out (VFNO) in New York in het leven geroepen. Een initiatief van Anna Wintour, dat meteen een doorslaand succes werd. Sindsdien wordt VFNO jaarlijks in een aantal wereldsteden georganiseerd, waaronder Amsterdam. Modellen, ontwerpers, fashion editors, fotografen en alle andere modeliefhebbers komen samen voor een inspirerende avond shoppen en entertainment. Leuk idee: in dit lustrumjaar wordt VFNO op 5 september ook in Parijs, Berlijn en Sydney gevierd.

Hier gebeurt het
In stijl aangeklede straten en etalages, instore feestjes met dj's van naam, celebs, grote namen in de mode: hier wil je zijn.
Datum: donderdag 5 september 2013
Tijdstip: 18.00 – 22.00 uur, de Bijenkorf blijft tot 23.00 uur open
Locaties: De Dam, P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat, Hobbemakade, alle in Amsterdam

Hitch a ride
Hoge hakken? Op en neer tussen de Bijenkorf en de PC kun je met de yellow cab van Tommy Hilfiger en de speciale pendelservice van Mercedes-Benz.

Alles weten
Volg vogue.nl voor de exacte invulling van het evenement, en volg Fashion’s Night Out via Vogue’s Twitter, Facebook en op je mobiel voor de laatste nieuwtjes. See you the 5th of September!

Beeldcredits: RVDA


Facebook shareComments
Er zijn geen comments