29
Jul

Greatest Fashion Fair

Greatest Fashion Fair

Tijdens de Greatest Fashion Fair op maandag 29 juli wordt de nieuwste plus size damesmode zomer 2014 gepresenteerd! Deze Fashion Beurs is gratis toegankelijk voor alle mode professionals. Kom dus langs voor het nieuwste aanbod van de verschillende standhouders en de showroomhouders, laat u inspireren tijdens de fashion shows en maak gebruik van een gratis kleur consult van 'Stralend kleur consulting'. Tips en interesses worden deze dag met elkaar uitgewisseld!
 
Het wordt genieten!
 Bekende namen en merken gecombineerd met fashion shows en andere activiteiten kenmerken de Greatest Fashion Fair en inspireert mode professionals. We nemen de plus zo letterlijk mogelijk…
 
Extra show bij Ido Fortuin
 Ido Fortuin voegt het nieuwe merk Frapp toe aan zijn collectie. De opening en modeshow hiervan zijn aansluitend in toren 4! 
 
GRATIS ENTREE voor alle mode professionals en registratie niet nodig!
 
WFC pas
 Geen WFC pas meer of is deze tijdelijk niet in uw bezit, laat het de receptie weten. De beurs is te bezoeken zonder pas en voor een bezoek aan onze showroomhouders verstrekken we voor detaillisten dagpassen die ter plekken opgehaald kunnen worden.
 
Beurs programma:
 
Beursdag: Maandag 29 juli 2013
Modeshows: 11.00, 13.00 en 15.00 uur

http://www.greatest-fashionfair.com


Facebook shareComments
Er zijn geen comments