08
Sep

Fabulous Women

Fabulous Women

Op zondag 8 september 2013 van 10.00 – 19.00 uur @ Loods 3 te Scheveningen kun je weer volop genieten van beauty, fashion, lifesyle, culinair & more…! Even lekker genieten, onthaasten, shoppen en relaxen met je vriendinnen.

Fabulous Women is hèt vrouwen evenement van de Randstad. Fabulous Women is een trendy event speciaal voor en door Fabulous Women, die het verdienen om eens de tijd voor zichzelf te nemen. Me-time!

Dat is waar het om draait deze dag, een dag speciaal voor Fabulous Women, zonder verplichtingen & vooral genieten. Daarnaast zijn er veel Fabulous Women die Fabulous work doen op het gebied van Beauty, Lifestyle, Culinair & Fashion.

Op hèt vrouwen evenement Fabulous Women worden deze twee groepen samen gebracht en zullen er tevens bekende bedrijven hun nieuwste trends promoten. Fabulous Women is speciaal bedoeld voor de hippe, trendy vrouw van nu. Zij is stoer, maar ook chic en elegant. Ze staat midden in het leven en kan het leven aan. Soms echter vergeet zij door haar verplichtingen zichzelf weleens.

Kortom, het event Fabulous Women is voor Fabulous Women die het verdienen om zichzelf op de eerste plaats te zetten. De vrouw van nu vindt bij Fabulous Women de laatste trends en doet inspiratie op bij de spectaculaire shows, workshops en demonstraties. Naast uitgebreid shoppen kan zij zich op het gebied van beauty ook ter plaatse heerlijk laten verwennen. Het is dus een beleving voor Fabulous Women die heerlijk kunnen genieten van een dagje uit.

Voor meer info: www.fabulouswomen.nl
Voor het kopen van je tickets: http://fabulouswomen.nl/bestel-hier-je-kaarten/


Facebook shareComments
Er zijn geen comments