18
Jul

Ambitieuze Meisjes meets MºBA

Ambitieuze Meisjes meets MºBA
In Arnhem vindt op dit moment het grootste mode event ter wereld plaats. Tijdens MºBA 13 (ook wel bekend onder de naam Mode Biënnale Arnhem) kan men 6 weken lang genieten van catwalkshows, exposities, lezingen en workshops, die allemaal verband houden met het hoofdthema ‘Fetishism in Fashion’. Lidewij Edelkoort, door de NY Times uitgroepen tot één van de 40 meest invloedrijke personen in de modewereld, bracht na maanden van research een fantastische biënnale bij elkaar. Uiteraard deed zij dit niet alleen. Aan de Broerenstraat in Arnhem is het MºBA Office gevestigd. Achter deze deuren werken vele ambitieuze mode ‘meisjes’ (en ‘jongens’) al maandenlang dag en nacht aan het neerzetten van een ongekend biënnale programma. Klaartje, Anoek en Marije staan aan het hoofd van de PR & Communicatie afdeling van MºBA 13.

Tijdens Meet Up #10, op donderdagavond 18 juli, komen zij vertellen over hun droombaan in de mode. Zo vertelt het drietal o.a. over hoe het is om samen te werken met één van de meest bekende trendwatchers ter wereld en de uitdaging om haar gedachtengoed te vertalen in internationale PR campagne. Maar ook delen ze hun ervaring over hoe het is om de Vogue op speeddial te hebben en voor persconferenties naar Parijs te vliegen.

Ambieer jij een (internationale) marketing of PR functie, is ‘fashion’ jouw middlename en lijkt het je geweldig om onder het genot van een drankje andere Ambitieuze (mode) Meisjes te ontmoeten? Dan mag jij deze Meet Up niet missen! Meet Up #10 ‘Ambitieuze Meisjes meets MºBA’ vindt plaats in restaurant Momento, gevestigd in MºBA CENTRAAL (locatie Rozet; Kortestraat 16).

Inloop: 19.30u, aanvang 20.00u. Het is van te voren uiteraard mogelijk om de expositie te bezoeken. Een dagkaart voor MºBA CENTRAAL kost 15,-. Ook kun je vooraf eten in het restaurant. Aan de Meet Up zijn geen kosten verbonden, je betaalt alleen je eigen drankjes aan de bar.

Onderdeel van de Meet Up is een bezoek aan de MOOD ROOM van Lidewij Edelkoort. Mocht je enthousiast zijn geworden na dit bezoek dan kun je nog t/m zondag 21 juli terugkomen om de hoofdexpositie te bezoeken! We zien je graag volgende week donderdag!

Deelname is gratis, meld je aan via: info@ambitieuzemeisjes.nl (maximum leeftijd: 35 jaar)Www.modeagenda.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments