05
Aug

"Girls Girls Girls" single release party - Luigiano Paals featuring Snoop Lion

Nederlands talent Luigiano Paals brengt een single uit met Snoop Lion. Girls Girls Girls wordt maandag gepresenteerd in Amsterdam. De single is  vanaf 12 augustus verkrijgbaar via iTunes. De 20 jarige Luigiano Paals uit Amsterdam ziet zijn droom uitkomen als hij afgelopen december door zijn manager wordt voorgesteld aan Snoop Lion, voorheen Snoop Dogg. Het is namelijk Snoop Lion zelf die zo enthousiast is over het talent van Luigiano dat hij voorstelt om samen te gaan werken.

Luigiano deed in 2009 zestienjarige jongen mee als aan X-Factor in Nederland en in 2011 aan diezelfde show in Groot Brittanië. Hij gooide hogen ogen, maar daarna werd het stil rondom de R&B-zanger. Dankzij het goede Amerikaanse netwerk van zijn manager komt Luigiano’s muziek terecht bij grote platenmaatschappijen als Def Jam (oa. Rihanna)  en G.O.O.D Music (Kanye West). Zo begon het balletje te rollen.

Als Snoop Lion vervolgens Luigiano op Youtube ziet is hij zo onder de indruk dat hij direct contact met hem opneemt. Afgelopen december ontmoeten ze elkaar voor het eerst. De klik was er direct. Op nieuwjaarsdag duiken de twee in Amsterdam de studio in voor de opnames van de single Girls Girls Girls en de clip wordt opgenomen in LA. Aankomende tijd zal Luigiano in Miami vertoeven. Hij zal daar zijn debuutalbum afmaken met Grammy Award winnende producer Brian Kennedy die eerder nummer 1-hits scoorde met o.a. Rihanna, Chris Brown en Kelly Clarkson.

De single Girls Girl Girls wordt op maandag 5 augustus gepresenteerd door Luigiano en Snoop Lion in Club Air Amsterdam. Fashion is alom aanwezig! Luigano en Snoop Lion dragen vette sneakers van Paul Warmer en de danseressen worden tip top aangekleed door By True Faces

Modeagenda.nl mag voor deze launchparty 2x2 plekken op de guestlist weggeven en ook nog een nice dress van Cookie Culture!

Winnen? 
Like dan de facebook site's van By True Faces , Benji EntertainmentCookie CultureLuigiano Paals en natuurlijk Mode Agenda. En wie weet party jij maandag tussen Luigiano Paals en Snoop Lion aka Snoop Dogg! 


                                                                                              


Mede mogelijk gemaakt door:
Laat
Originaliteit in mode artikelen waarmee u zich kunt onderscheiden, waarin u zich bijzonder, prettig en stijlvol voelt.
http://laat.nu/

Facebook shareComments
Er zijn geen comments