17
Aug

House of Bad Habits.

House of Bad Habits.

Zaterdag 17 augustus a.s. transformeert de tuin van het statige vijfsterren Hilton hotel Amsterdam in een vrolijke, ongedwongen festivallocatie voor de kick off van House of Bad Habits. Het thema van deze feestelijke happening luidt: Embrace your bad habits! Op het nu al spraakmakende event staan onder andere: Zarb Champagne, Wasteland, Canadian Red, Grey Goose en Holland Casino garant voor een spectaculaire dag met dirty beats, lovely bubbles, addictive food en vele andere onweerstaanbare verleidingen. Kortom, House of Bad Habits is het perfecte festival om je goede voornemens even aan de kant te schuiven en je lekker onder te dompelen in een wereld vol verleiding.

House of Bad Habits highlights
Wasteland - een van de meest spraakmakende en sensationele events van Europa – verzorgt om 15.00 uur de spectaculaire fetish fantasy openingsact, en voor diegenen die er geen genoeg van krijgen: ze gaan in ‘The Pavilion’ nog fijn door met een aantal andere special performances... Ook is er gedacht aan een finger licking goede candystore en het Nederlandse label Zarb Champagne lanceert haar nieuwe rosé champagne op een heus drijvend champagne eiland. 
De opzwepende beats worden o.a. verzorgd door Lucien Foort en The Playmates - met Playmate of the Year Mai-Lan & sexy friends. Verder is er natuurlijk ook gedacht aan een photobooth, waar je lekker ‘stout’ op de foto kunt gaan. En last but not least: neem je badkleding mee want er zijn steaming hottubs!!

Bo Productions
Na het verpletterende succes van ‘ROOMSERVICE by Hilton’ - een spraakmakend event tijdens de Amsterdamse Hotelnacht afgelopen januari - vond Stijn Bourlet van Bo Productions het wel weer tijd voor een nieuw extravagant en vernieuwend feest. Met als resultaat: House of Bad Habits. Onder het mom van ‘opposites attracts’ brengt Stijn spraakmakende partners, zoals Wasteland, samen in de high end sfeer van het vijfsterren Hilton Hotel. En dit alles in een heerlijke vrolijke festivalsfeer.

House of Bad Habits
Zaterdag 17 augustus 2013
Hilton Hotel Amsterdam
13.00 – 23.00 uur

Dresscode: Stijlvol & Stout

Early bird tickets € 27,50  en vvk tickets € 34,50
via www.houseofbadhabits.com

www.facebook.com/HOBadHabits


Facebook shareComments
Er zijn geen comments