10
Sep

Lancering Collection PRC

Lancering Collection PRC
Dinsdag 10 september wordt de nieuwe kledinglijn Collection PRC van Tamara Elbaz en Maria Tailor, gelanceerd in Little Buddha Amsterdam.

Maria en Tamara, o.a. bekend van het RTL-5 Modemeisjes met een missie, hebben eerder dit jaar Collection-PRC overgenomen van de Zantman Modegroep. Met de prêt-à-porter lijn werd de creatieve geest van wijlen modeontwerper Percy Irausquin sinds 2008 voortgedragen door het bedrijf. Met de overname zullen de dames het merk nieuw leven inblazen, waarbij de handdruk van Percy bewaard blijft.

Collection-PRC is een vooruitstrevend modemerk met super vrouwelijke en stijlvolle artikelen en het vertaalt de laatste trends van de catwalks  in draagbare items met eye-catching details. Door de luxe stoffen en de rijke kleuren, krijgt het label een extra glamorous touch. Collection-PRC brengt zes collecties per jaar uit en wordt geproduceerd in samenwerking met de Zantman Modegroep. 
 
De dames worden op de voet gevolgd door menig modeliefhebber en worden regelmatig om mode-tips en advies gevraagd.

De lancering, welke op spetterende wijze zal worden gevierd, zal plaatsvinden op dinsdag 10 september in het sfeervolle en gezellige Little Buddha te Amsterdam.


Het event is besloten.Gerelateerd artikel:  http://modeagenda.nl/details/1307/eerste-lijn-voor-het-modemerk-collection-prc-ontworpen-door-tamara-elbaz-en-maria-tailor

Facebook shareComments
Er zijn geen comments