27
Aug

De Paris Hilton Spray Tan op nieuwe locatie in Amsterdam!

De Paris Hilton Spray Tan op nieuwe locatie in Amsterdam!

Niet zo lang geleden liep Paris Hilton de Pure Tans salon in Amsterdam binnen voor een mooie gouden teint. En sindsdien is de salon in een wervelwind geraakt als dé hotspot voor magazines, modellen, trendspotters en BN-ers als Carolien Spoor en Laura Ponticorvo die dezelfde zijdezachte tan willen.
Eigenaresse Asia Paruch begon oorspronkelijk haar eigen tanning salon uit een passie voor natuurlijke hoogwaardige skincare zonder nadelige chemische stoffen. Zo gebruikt ze uitsluitend producten met het EcoCert keurmerk. Om het meest natuurljike resultaat te bereiken gebruikt ze enkel vloeistoffen van hoge kwaliteit met een mix van met zorg geselecteerde plantaardige ingrediënten.

Organic Airbrush Tanning
“Take good care of your skin, and it will take care of you”
Airbrush-Tanning is de meest effectieve bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel ervan is dat de huid direct en overal een gezonde, bruine look krijgt. Het is tegenwoordig een steeds populairder alternatief voor de zonnebank. Ideaal voor feestjes, evenementen en bruiloften. Voorafgaand aan je vakantie als je niet graag in de zon zit of kan.

Een tanning-sessie duurt ongeveer 20 minuten. Voordat er gesprayed wordt, krijg je een haarnetje en beschermende creme tegen ongewenste verkleuring. Met een airbrush-apparaat wordt een DHA tanning-vloeistof verneveld op de huid. Het sprayen zelf duurt slechts 10 minuten. Daarna moet de lotion nog enkele minuten opdrogen. Het resultaat is direct zichtbaar, maar de kleur ontwikkelt zich nog 5 tot 8 uur verder na de behandeling tot maximale kleursterke. De intensiteit van deze kleur wordt afgestemd op je eigen huidkleur.

Ga voor een afspraak naar: www.spraytan-amsterdam.nl.

Een Spray-tan behandeling winnen? Dat kan! Want Modeagenda.nl mag 3 spray-tans behandelingen weggeven!


Wat moet je doen?
1. Like de Facebook Pagina van Pure Tans 
2. Like de Facebook Pagina van Mode Agenda

Wie weet ben jij wel 1 van de winnaars!Facebook share  • 240x400 UGG Australia