18
Feb

Kidsfashionparty met The Kids Party Planner!

Kidsfashionparty met The Kids Party Planner!
 
Welk meisje droomt er niet van. Schitteren op haar eigen fashionfeest op de catwalk voorzien van alle glitter & glamour, en dan niet voor ‘grote mensen’ maar voor hun eigen leeftijdsgenootjes. The Kids Party Planner, opgericht door Rachel Pietersma, springt hier handig op in. Neem bijvoorbeeld het ‘Top-Model Feest’. De kinderen worden door een limousine opgehaald en krijgen gelijk een glaasje kinderchampagne! Hierna worden de kinderen verdeeld onder een aantal visagisten en kappers. Allerlei soorten flesjes, potjes, lakjes, doosjes en speldjes zullen er beschikbaar zijn om er een echt opmaakfeest van te maken. Iedereen wordt geföhnd, gekruld, gestyled, en alle nagels worden gelakt!

Daarna wordt er uiteraard geoefend op de catwalk. Zodat de feestvierders als echte modellen kunnen lopen. Tijdens het programma wordt er ook een heerlijke High Tea geserveerd, met allemaal lekkere taartjes, broodjes en nog veel meer! Er zal een fotograaf aanwezig zijn die prachtige foto’s zal gaan maken! En wanneer het tijd is om naar huis te gaan worden alle ‘modellen’, voorzien van een goodiebag, weer in de limousine thuisgebracht!
 

 Niets is te gek wat kinderfeestjes betreft, zo heeft Rachel met haar team al de meest uiteenlopende Kidsparty’s van zeer hoge kwaliteit georganiseerd. Om maar een paar voorbeeldjes te noemen:  Piratenfeest, “So you think you can dance” feest , Buiten-slaap feest, Ski/snowboard feest , Graffiti feest , Alice in Wonderland Tea Party, Streetdance met Yamill Jones (van Spangas), Circus feest , Zwemfeest nieuwe stijl , Film-maak feest, Master Mini Chef feest, Zeil feest,  en ga zo maar door!
 
 
Daarbij zorgt de Kidspartplanner ook voor taart, uitnodigingen, decoraties bij alle thema’s, goodiebags, kinderhapjes, locaties in Amsterdam en omstreken, clowns, goochelaars, prinsessen, en ruimen zij, indien gewenst ook op! The Kids Party Planner doet eigenlijk alles van A tot Z! Niets is te gek! Zelfs voor de outfit van het kind kan worden gezorgd! Zodat uw kind een prachtige outfit die bij het feest past. Niets is te gek en alles kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Het vermaak van de kinderen staat bij The Kidspartyplanner voorop!  
 
 
Buiten de kinderfeestjes & kidscorners organiseert The Kids Planner ook meerdere events zoals Kids-explosion, een event vol leuke workshops en een spetterende party. Ook de Kids Nanny Service is een initiatief van Rachel Pietersma,
 
 
Nieuwsgierig? Surf naar www.kidspartyplanner.nl of mail Rachel via rachel@kidspartyplanner.nl.
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments