10
Nov

UGG Lazy Afternoon powered by Sublime FM

UGG Lazy Afternoon powered by Sublime FM
In samenwerking met Sublime FM organiseert UGG Australia de ‘UGG Lazy Afternoon’. Lounge, relax en experience UGG op verschillende premium locaties in Nederland onder het genot van een optreden van Giovanca en de band Rilan and the Bombardiers.

Op 8 september zal UGG Australia het startschot geven van de UGG Lazy Afternoon. Verschillende zondagen in september, oktober en november worden locaties als The Harbour Club Amsterdam, Rotterdam en Scheveningen en de Republiek in Bloemendaal omgetoverd tot de ultieme UGG experience waar comfort hoog in het vaandel staat.

Met jazzy zangeres Giovanca als boegbeeld voor de UGG Lazy Afternoon wordt de toon optimaal gezet. De veelzijdige Giovanca past geheel in het plaatje van deze relaxte middagen. Ze is niet alleen een talentvolle zangeres en songwriter, maar ook fashionable en gek op comfort.
UGG Australia viert dit jaar haar 35ste verjaardag en is inmiddels uitgegroeid tot een premium lifestyle brand voor dames, heren en kinderen. Door de jaren heen is het merk synoniem geworden van ‘luxurious comfort’ doordat UGG de meest hoogwaardige materialen gebruikt, hoge eisen stelt aan de productie en naast de originele sheepskin laarzen continue nieuwe modellen ontwikkelt.

Wil jij naar de UGG Lazy Afternoon? Meld je dan, vanaf 2 september, aan via de officiële UGG Australia Facebook pagina: facebook.com/uggaustralia

UGGAUSTRALIA UGGBENELUX
8 September - Republiek Bloemendaal
15 September - Republiek Bloemendaal 
22 September - Harbour Club Amsterdam
13 Oktober - Harbour Club Scheveningen 
27 Oktober - Harbour Club Amsterdam
10 November - Harbour Club Rotterdam
 
 

Facebook shareComments
Er zijn geen comments