08
Oct

Stoffenbeurs “ Fabric Source” in Hoevelaken

Stoffenbeurs “ Fabric Source” in Hoevelaken

Op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober 2013 organiseert de Nederlandse Vereniging Kleding-en Textielagenten/importeurs (NVKT) de stoffenbeurs “Fabric Source” in Euretco in Hoevelaken.

Stoffenagenten presenteren tijdens deze beurs hun nieuwste collecties modestoffen en fournituren voor zowel lange als korte termijn aan de Nederlandse labels, confectionairs, groothandels in stoffen en kleding en het (groot-)winkelbedrijf in kleding.

De beurs is gratis toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in de confectie van kleding of in de stoffenbranche. Aanmelden als standhouder kan door een email te sturen naar: info@nvkt.nl

NVKT
De in 1949 opgerichte NVKT is het enige platform in Nederland dat al 60 jaar de individuele én collectieve belangen van startende- en ervaren handelsagenten, importeurs en distributeurs in de kleding- en textielbranche behartigt. Op nationaal en op internationaal niveau. De vereniging is aangesloten bij het Verbond van Nederlandse Tussenpersonen (VNT), een overkoepelende organisatie van handelsagenten- en importeursverenigingen met circa 500 leden.

E-mail: info@nvkt.nl
Website: www.nvkt.nl


Facebook shareComments
Er zijn geen comments