27
Sep

Canoof.com haalt 'Karl Lagerfield' naar Inside Design Amsterdam

Canoof.com haalt 'Karl Lagerfield' naar Inside Design Amsterdam

Karl Lagerfeld schoot ter ere van de 85-jarige verjaardag van Cassina een serie foto’s van hun meest iconische stukken. Blikvangers zijn onder andere Gerrit Rietvelds stoel, Franco Albini’s Veliero- boekenkast en Gio Ponti’s 699 Superleggera-stoel.

Deze collectie foto’s werd afgelopen april tijdens de Salone Del Mobile in Milaan onthuld en is nu voor het eerst in Nederland te zien in het nieuwe HQ van CANOOF & LENSVELT aan de Herengracht 178 in Amsterdam. Verder heeft CANOOF.com tijdens Inside Design Amsterdam een expositie/pop-up store in hun HQ met verschillende design classics welke stuk voor stuk een bijzonder verhaal vertellen.

Pauline Lensvelt (founder van CANOOF.com): “CANOOF.com presenteerde zich voor het eerst aan het grote publiek tijdens Inside Design Amsterdam 2011 op IJburg, met de expositie ‘Vintage Jewels in Wooden Boxes’. En dit jaar zijn we terug met deze geweldige serie foto’s van Karl Lagerfeld voor Cassina en ook een pop-up store aan de Herengracht 178, waar ons splinternieuwe HQ zich bevindt.”

OPENINGSTIJDEN

INSIDE DESIGN AMSTERDAM // CANOOF.COM // HERENGRACHT 178

Vrijdag 27 september 10:00uur /20:00uur Zaterdag 28 september 10:00uur / 20:00uur Zondag 29 september 10:00uur / 18:00uur

Kijk voor meer informatie op www.elle.nl/insidedesign

Bekijk hier de Cassina collectie


Facebook shareComments
Er zijn geen comments