27
Sep

PIET PARIS x LIKE THIS

PIET PARIS x LIKE THIS
Bij LikeThis Brand, op de Westerstraat zal Studio Piet Paris zijn werk exposeren. Heb jij altijd al je eigen unieke Piet Paris willen hebben? Dan is dit je kans. Tijdens de Inside Design Amsterdam openingsborrel kan je in de winkel van het originele fashion label namelijk ook terecht voor jouw persoonlijke Piet Paris T-shirt.

Van 27 t/m 29 september is de LikeThis winkel omgetoverd tot galerie en wordt naast de nieuwe collectie ook het werk van Piet Paris geëxposeerd.  De openingsborrel van de Piet Paris expo is op vrijdag 27 september van 17 tot 20 uur in de winkel aan de Westerstraat 70 in Amsterdam. Natuurlijk is Piet Paris hierbij aanwezig. Van 18 tot 19 uur tekent hij gratis op T-Shirts. Dus… Neem je favoriete witte Tee mee of koop er één in de LikeThis store en enjoy the expo en party! Zie ook de bijlage, r.s.v.p. graag.

LIKE THIS
Het Nederlandse LikeThis is een modelabel met een feel good factor. Elke collectie verbeeldt hoe de makers van het label tegen de wereld aankijken. LikeThis is optimistisch en authentiek, slim en vol verrassingen, urban, light hearted en expressief.  LikeThis verstopt verassingen in haar ontwerpen zoals steekzakjes in de vorm van wantjes en dit najaar boodschappenlijstjes van Jamie van Heijen voor de lekkerste LikeThis gerechten.

SO MUCH MORE TO LIKE
Check dit vrolijke filmpje http://vimeo.com/70788557 en Like LikeThis op facebook https://www.facebook.com/LikeThis.brand voor nog veel meer leuks in de komende maanden!
www.likethis.nl

Facebook shareComments
Er zijn geen comments