28
Sep

NATIONAL GLAMOUR DAY & NIGHT

NATIONAL GLAMOUR DAY & NIGHT
Kan je ook niet wachten om je nieuwe wintergarderobe bij elkaar te shoppen? Zet 28 september dan alvast in je agenda. Want dan krijg je – met de Glamour in je hand – korting én cadeautjes bij ruim 4500 winkels in Nederland en België, en bij een groot aantal webshops. Plus aanbiedingen van restaurants en beautysalons. Dat wil je niet missen!

Op zaterdag 28 september krijg je 20% of soms zelfs 25% korting bij meer dan 4500 winkels in Nederland en België. Voor een lekker voordelige wintergarderobe en de mooiste schoenen en accessoires. Shoppen vanuit huis kan ook, want je winkelt ook bij tientallen webshops met korting. Daarnaast krijg je als Glamour-abonnee vaak nog een leuk cadeautje bij je aankoop en scoor je tal van lekkere hapjes en drankjes met korting. En dat alles dankzij de Glamour! Bewaar ’m dus goed.

Zo werkt het
Zorg dat je deze Glamour op 28 september bij de hand hebt. Want alleen op vertoon van editie oktober krijg je 20% korting bij alle deelnemende merken. Je hoeft de betreffende pagina dus niet uit te scheuren. Op de volgende pagina’s zie je waar de korting allemaal geldt. Winkeladressen kun je vinden op www.glamour.nl/national-glamour-day.

Extra voordeel voor abonnees
Glamour-abonnee? Dan heb je een Glamour met een speciale cover gekregen. Neem deze mee als je op 28 september op shopping spree gaat, want dan ontvang je extra korting of zelfs een leuk cadeautje bij je aankoop.

Volg NGD op Twitter #NGD2013 en blijf op de hoogte van alle acties op National Glamour Day.

Facebook shareComments
Er zijn geen comments