19
Feb

Een snelle update van je look!

Een snelle update van je look!

Ben je ook zo benieuwd naar de de nieuwste modeaccesoires voor de lente en zomer van 2012? Ze zijn spectaculair! Supervrouwelijk, kleurig en met geraffineerde details. Haal je hart op aan de nieuwste schoenen, tassen en sieraden en zet de trend!Schoenen
Deze zomer gaan we weer veel klassieke pumps en sandaaltjes met hoge hakken zien. Op de catwalk zagen we al veel schoentjes in goudkleurige en zilverkleurige versies. Versiersels zoals bloemen zijn dit jaar de trend!
 

Tassen
Het assortiment tassen voor zomer 2012 is indrukwekkend. Felle kleuren doen het nog steeds erg goed, maar krijgen dit seizoen concurrentie van lieflijke pastels. De formaten lopen uiteen van mini tot maxi. Dus er is voor elk wat wils! Veel modellen zijn supervrouwlijk in het ware zin van het woord.
Van de handtassen hou je de korte hengsel in je hand (dus je draagt de lange band niet over je schouder)Sieraden
Als je deze zomer voor armbanden of kettingen kiest, ga dan voor verfijnde ontwerpen, maar je kunt ook goed zonder. De outfits voor de komende seizoen zijn namelijk zo uitgesproken kleurig en aanwezig, dat een sieraad al snel too much is.

Er is natuurlijk wel een uitzondering.. En dat zijn de oorbellen! Ze zijn weer super populair.Groot is het sleutelwoord. Dus steel de show met chandelier oorbellen of met kleurige bloemen.

Laat de lente maar komen!

Tot mijn volgende blog!
groetjes Fatima
 
 
 


Blogger: Fatima Houet
Eigen website: www.modeagenda.nl
Fatima is 35 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Fatima houdt van schrijven en van mode. Via Modeagenda.nl neemt Fatima jou mee in haar kijk op de mode en de laatste ins en outs van de modewereld. Fatima zegt altijd: 'Een gek staat alles, het maakt eigenlijk niet uit wat je aantrekt als de verhoudingen maar kloppen, en je er zelf heerlijk in voelt bij wat je aantrekt, dan straal je vanzelf mode uit'.


Facebook shareComments
Er zijn geen comments